A tak się piwko prezentuje:
Konstancin, Lekki
Collapse
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
-
-
Warka do grudnia 2011 (02.12.2011?) nie jest kwaśna. Jest dokładnie nijaka. Nie pachnie, nie smakuje. Szczoch.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziZa 2,29
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: piękny bursztynowo-jęczmienny [4.5]
Piana: średnia, zbyt szybko opada [3.5]
Zapach: przyjemny, landrynkowo-chmielowy [4.5]
Smak: chlebowo-chmielowy z nutą rozmarynu [3.5]
Wysycenie: trochę za duże [4]
Opakowanie: mogłoby być ładniejsze, na kontretykiecie brak ważnej informacji dla osób żyjących w zgodzie z naturą tzn. czy butelka zwrotna czy nie, brak podanej temperatury spożycia [3.5]
Uwagi: normalne piwo do picia (nie unijne)
Moja ocena: [3.925]
Comment
-
-
The sun always shines on B-B...Last edited by wpadzio; 2012-07-31, 23:36.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziThe sun always shines on B-B...
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Żółty, lekko mętny [4]
Piana: Dość obfita a z trwałością też nieźle. Resztki całkiem długo utrzymują się na powierzchni [4]
Zapach: Lekki, delikatny, ale chmiel czuć całkiem wyraźnie. Przyjemny [4]
Smak: Jak na taki ekstrakt to całkiem porządny, wyrazisty smak. Przyjemna jakby lekko orzechowa słodowość połączona z subtelną goryczką. Godna uwagi mała wodnistość co przy 10-kach jest dość powszechne [4]
Wysycenie: Wysokie, ale nie przegięte. Akurat [4.5]
Opakowanie: Typowe opakowanie piw z Konstancina [3.5]
Uwagi: Warka z datą: 13 marca
Moja ocena: [4]
Comment
-
-
Jak lekko mętny, to piwo zepsute. To jest piwo filtrowane, powinno być krystalicznie klarowne.
Comment
-
-
Piana niewielka, sredniopecherzykowa, zostawia firanke na szkle (szkoda, ze nie taka jak w "Jasnym Pelnym"). Kolor jasnozloty. Zapach przyjemny, slodowy. W smaku lekka goryczka schowana za slodowa baza. Wysycenie srednie. Dobre, lekkie piwko na letnie upaly. Podobnie jak "Wroclawskie" ze Lwowka."Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Comment
-
Comment