Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Mastne Brackie
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziMastne zostało rozlane do butelek w niedzielę i stąd jego brak w Cieszynie.
A tak na marginesie , w niedzielę w Cieszynie pogoda była okropna, deszczowa , mimo tego na dniach otwartych w browarze było sporo ludzi.
Leave a comment:
-
-
A wiadomo już kiedy oraz w jakich będzie sklepach i jaka będzie cena sugerowana?Last edited by Twilight_Alehouse; 2010-06-22, 17:28.
Leave a comment:
-
-
Mastne zostało rozlane do butelek w niedzielę i stąd jego brak w Cieszynie. Idea jednak była taka, żeby w Cieszynie oficjalnie otworzyć pierwszą beczkę i serwować piwo z kija i to sie udało. W Piwiarni Żywieckiej jest dostępne z beczki w cenie 4- zł za 0,5 ltr. W butelce będzie w tej samej cenie od jutra.
Leave a comment:
-
-
W niedzielę byłem na dniach otwartych browaru Zamkowego i nawet tam nie można było kupić butelkowej wersji Mastnego (nie rozumiem marketingu grupy Żywiec, no chyba że ich Brackie w oko kole), na wynos wszyscy brali w 1,5 l plastikach bo piwo naprawdę było bardzo dobre. Także czekam również na info o sklepach, bo dobre piwo powinno być jak dobre jabłko, czyli z najbliższego sadu.
Leave a comment:
-
-
Nie wiem jak w Polsce, ale na terenie ziemi cieszyńskiej będzie dostępne w sklepach Społem.
Leave a comment:
-
-
Czy ktoś doinformowany mógłby napisać jak będzie wyglądała sprawa z dystrybucją tego piwa na terenie Polski? Wiadomo coś na ten temat?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brand_manager2 Wyświetlenie odpowiedziPowracając do pytania, nowe piwo jest dedykowane dla mieszkańców Cieszyna, ale jeśli będzie zainteresowanie w Polsce, to nie ma problemu. Proszę o podanie telefonu, maila, skontaktuję sie w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam.Last edited by kopyr; 2010-05-15, 20:22.
Leave a comment:
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado Wyświetlenie odpowiedziBędzie dedykowany kapsel?
Leave a comment:
-
-
www.piwa-regionalne.pl - RZESZÓW - jestem pewien że będą zainteresowan
P.S.
Jeśli już, to "Mastne" kojarzy mi się z omastą
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brand_manager2 Wyświetlenie odpowiedziPowracając do pytania, nowe piwo jest dedykowane dla mieszkańców Cieszyna, ale jeśli będzie zainteresowanie w Polsce, to nie ma problemu. Proszę o podanie telefonu, maila, skontaktuję sie w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam.
na pewno właściciele chętnie postawią nowe Brackie na półce
Leave a comment:
-
-
Witam,
Co do zainteresowania w Almie, to pozostało we wszystkich sklepach trochę powyżej palety, co jak na 28 sklepów nie jest zapasem zbyt dużym. Z tego w sklepach w Łodzi i Wrocławiu jest po około 200 butelek. Na ostaniej imprezie we Wrocławiu sprzedaliśmy ponad 200 butelek, więc rzeczywiście jest to raczej problem sklepu, a nie piwa. W swojej kategorii cenowej i "gatunkowej" Bracki Koźlak nadal pozostaje w Almie absolutnym liderem, mimo bardzo ograniczonej ekspozycji (chciałem kupić w Rybniku i bez pomocy obsługi, nie dałbym rady). Powracając do pytania, nowe piwo jest dedykowane dla mieszkańców Cieszyna, ale jeśli będzie zainteresowanie w Polsce, to nie ma problemu. Proszę o podanie telefonu, maila, skontaktuję sie w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTylko proszę nie podawaj nazwy chemicznej ani profilu aromatycznego...
a co do mastnego, to mam nadzieję, że będzie dla mnie bardziej trafioną nowinką niż BKD, którym byłem raczej zawiedziony, ale to ze względu na upodobania gatunkowe.
Leave a comment:
-
Leave a comment: