Zamkowy, Mastne Brackie
Collapse
X
-
Metal nadal jest, ale mniej nachalny. Samo piwo smakowało mi bardziej niż pierwsza odsłona.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzemek Wyświetlenie odpowiedzi"Nowe" Mastne Brackie wydaje mi się ciut bardziej pełne w smaku od swojego poprzednika, więcej goryczki. Etykieta bardzo ładna, kapsel również. Nie mam nic do zarzucenia. No, może cena nie jest najlepsza ale za dobre piwo trzeba płacicLast edited by Kwadri; 2011-07-07, 22:32.
Leave a comment:
-
-
"Nowe" Mastne Brackie wydaje mi się ciut bardziej pełne w smaku od swojego poprzednika, więcej goryczki. Etykieta bardzo ładna, kapsel również. Nie mam nic do zarzucenia. No, może cena nie jest najlepsza ale za dobre piwo trzeba płacic
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maarcinek19 Wyświetlenie odpowiedziBędzie Mastne dostępne także w Almach ?
Leave a comment:
-
-
również zakupione na miejscu czyli w Cieszynie za równe 4 PLN
bardzo fajna butelka, ładny kapselek
kolor jak pisali przedmówcy ciemny, ciekawy, przyjemny aromat, piana jakoś nie rzuciła mnie na kolana ale generalnie bardzo smaczne piwo do powtórzenia
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziAdam, chyba Cię Bóg dysortografią pokarał...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzipokarze
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BartekBas Wyświetlenie odpowiedziA gdzie takowy można zdobyć?
Przypuszczam, że przy najbliższej imprezie (giełdzie) się pokarze.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziJest też nowy pokal na 165lecie browaru.
Leave a comment:
-
-
Dzisiaj w Almie w Galerii Kazimierz kupiłem za 3,29 zł. Tylko jedną butelczyne, bo od jutra/pojutrza nowe promocje w Almach, może akurat zrobią na Mastne
Leave a comment:
-
-
Mastne powraca
Właśnie wróciłem z browaru w Cieszynie i informuję, że kolejne warki Mastnego stały się faktem. Piwo będzie dostepne w nowej szacie graficznej od czerwca od Festiwalu Birofilia. Mastne zostanie rozlane do butelek i beczek.
Leave a comment:
-
Leave a comment: