Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Mastne Brackie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Papuz Wyświetlenie odpowiedziJeśli Ci to pomoże to chodziło mi o jednoczesną produkcję.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika agaslayer Wyświetlenie odpowiedzia wiemy juz konkretny termin sprzedawania w butelkach w Cieszynie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryx Wyświetlenie odpowiedziW Cieszynie i okolicy piwo w sprzedaży od 29 czerwca w sklepach SpołemKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziMastnego w beczce nie ma za wiele i trafi na dedykowane imprezy i do kilku knajp (Cieszyn, Żywiec).
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Po raz kolejny tworzy się pseudo ekskluzywne piwo. Lekka otoczka tajemnicy, dużo szumu na browar.biz a jak przychodzi moment, gdy trzyma się to piwo w dłoni przychodzi duże rozczarowanie. Wypisz wymaluj Koźlak Bracki BIS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPo raz kolejny tworzy się pseudo ekskluzywne piwo. Lekka otoczka tajemnicy, dużo szumu na browar.biz a jak przychodzi moment, gdy trzyma się to piwo w dłoni przychodzi duże rozczarowanie. Wypisz wymaluj Koźlak Bracki BIS
A zrobienie odpowiedniego szumu przed wypuszczeniem jest zaletą, a nie wadą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJuż trzymałeś Mastne w dłoni?
A zrobienie odpowiedniego szumu przed wypuszczeniem jest zaletą, a nie wadą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWystarczy poinformować, nic ponad to! Pisanie jakie to piwo jest "och i ach" jest śmieszne i nie na miejscu, tym bardziej gdy się wie kto za tym stoi.
Informację zamieściłem z własnej nie przymuszonej woli a nie na zlecenie GŻ. Jeżeli pojawia sie nowe piwo to forum jest najbrdziej odpowiednim miejscem, żeby o tym napisać. Ponadto gdy nowy produkt jest warzony specjalnie na piękny jubileusz 1200- lecia miasta, w którym od 164 lat swoje piwa w tradycyjny sposób produkuje klimatyczny browar to jest kolejny powód, żeby to komunikować. Istotnym jest również fakt, że to pierwsze piwo z GŻ warzone metodą górnej fermentacji i w nowym jak na nasze realia stylu.
Może powinieneś swoją energię i czas poświęcić krytyce tych producentów, którzy zupełnie nic nie robią dla poprawy kolorytu polskiej piwnej sceny a nie tylko opluwać GŻ. W świecie po którym dużo podróżujesz jest więcej przykładów na podobne działania wielkich grup piwowarskich. Choćby to co zrobił Carlsberg na terenie browaru Jacobsena w Kopenhadze (browar restauracyjny z bardzo interesującym asortymentem piw).
No chyba, że masz taka misję...???
Comment
-
-
Okoliczności powstania tego piwa prawdę mówiąc mnie nie interesują.
Mogę ciebie zapewnić, że mam taki sam stosunek do GŻ jak do KP, Carlsberga, Royal Unibrew czy Van Pura.
I jeszcze jedno, doskonale zdaję sobie sprawę, że nikt ciebie nie przymuszał aby zamieścił tego reklamowego newsa. Ale przyznasz, że to piwo będziesz sprzedawał w swoim lokalu i zależy tobie na dobrym wyniku sprzedaży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziOkoliczności powstania tego piwa prawdę mówiąc mnie nie interesują.
Mogę ciebie zapewnić, że mam taki sam stosunek do GŻ jak do KP, Carlsberga, Royal Unibrew czy Van Pura.
I jeszcze jedno, doskonale zdaję sobie sprawę, że nikt ciebie nie przymuszał aby zamieścił tego reklamowego newsa. Ale przyznasz, że to piwo będziesz sprzedawał w swoim lokalu i zależy tobie na dobrym wyniku sprzedaży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPisanie jakie to piwo jest "och i ach" jest śmieszne i nie na miejscu,
Mnie to piwo smakowało, nawet bardzo. To już nie można oceniać piw na browar.biz?
Abernacka, nie bądź sztywniak i zmanierowanyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMnie to piwo smakowało, nawet bardzo. To już nie można oceniać piw na browar.biz?
Abernacka, nie bądź sztywniak i zmanierowany
Taki jestem na co dzień, przeokrutny smutas ze mnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDrogi kolego, całkowicie inny mam stosunek do recenzji pisanych przez piwoszy a inny pisany ręką marketingowca.
Taki jestem na co dzień, przeokrutny smutas ze mnie.
Szkoda życia, uśmiechnij się. Świat jest pięknyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Kochani, nieco obiektywizmu. Jeśli w innym temacie obśmiewacie i wyszydzacie strategię promowania nowego piwa poprzez pakowanie go do cukierków, to pozwólcie wyrazić absmak jaki ktoś mógł poczuć czytając tutaj zamieszczone efekty strategii promowania Mastnego.
Tylko tyle... i aż tyle
Comment
-
Comment