Relakspol, Pils

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19269

    #16
    Pilsik smakuje obecnie bardzo ejlowo, ale to zasługa domieszania przy rozlewie Krakowiaka. Dziś testowane miało ewidentną bitterową goryczkę, amberową barwę i ejlowe nutki w zapachu. Relakspolowa nutka o dziwo schowana w tle, nie taka nachalna jak czasem - zapewne zasługa dodatku Krakowiaka.

    Comment

    • Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9793

      #17
      Ocena z ARTomatu

      Kolor: Jasnobursztynowy, nasycony. OK. [4]
      Piana: Niewysoka, po minucie pozostał kożuszek i lekko zabrudzone ścianki naczynia. [3]
      Zapach: Kwaskowato-słodowy, w tle lekka nuta chlebowa. Po lekkim ogrzaniu pachnie, jak starożytna budka z piwem . [3]
      Smak: Cierpki, kwaskowaty. Chyba wyczuwam leciusieńkie maślano-ejlowe echa, oraz... alkohol . Ale skąd? [2.5]
      Wysycenie: Spore, choć taki pilsowy lager mógłby bąblować jeszcze bardziej. [3.5]
      Opakowanie: Niebiesko-srebrzyste, błyszczące. Jakieś "kulawe" ptaki po bokach. Pełne info, goły kapsel. Generalnie, mocno przypadkowe... [2]
      Uwagi: Wypiłem. Raz. Wystarczy.

      Moja ocena: [2.825]

      Comment

      Przetwarzanie...
      X