Noteckie Ciemne,wypij łyk a przyznasz mi rację.
Lwówek, Lwówek Książęcy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziNoteckie Ciemne,wypij łyk a przyznasz mi rację.
A tak w ogóle to ciężko porównywać jasne piwo z ciemnym.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziChyba 10 lat temu. Dla mnie właśnie Perła to piwo najwyżej średnie, a chmielowa to tylko z nazwy.
Niestety, minęło jakieś 5 lat, i czasy się zmieniły, Perła Chmielowa też (o Perle Export z litości nie wspominam).
Dlatetego póki są dostępne - pijmy piwa z Lwówka Śląskiego, bo są zacne.
Choć Ciechan ostatnio (dziwnym trafem zbiegło się to z reaktywacją Lwówka) też notuję bardzo znaczącą zwyżkę formy...
Comment
-
-
jednak na dzisiejszy dzien twierdzę,że lepsze piwa piłem.
Niestety, zgadzam się z tą opinią. Rozpoczynając swoją przygodę na tym portalu startowałem z przekonaniem, że Perła Chmiolowa to jedno z najlepszych piw w Polsce.
Comment
-
-
Proszę powrócić do tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie podzielam zachwytów ani achów i ochów nad tym nowym produktem ot taki sobie
przeciętny lagerek jakich tysiące niewiele sie różni w smaku od leżajskiego a piane to
ma nawet taką samą czyli prawie wcale kupiłem na próbe razem z czeskim i porównanie
wypadło bladziutko a co do perły jak ci się trafi dobra beczkowa to klękajcie narody :i
Comment
-
-
BARDZO proszę skupić się na konkretnym piwie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment