Van Pur, Tesco Jasne

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • WojciechT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2546

Pijałem to na studiach, jak było w cenie 83 gr/puszka

Comment

• WojciechT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2012.09
      • 2546

No i stało się, w ramach przedobiadowego schłodzenia postanowiłem wypić to piwo. Na pół z drugą osobą. Chłodziło się całą noc w lodówce, piłem je zimne (myślę, że temperatura w momencie picia nie przekraczała 7 stopni). Piwo właściwie bez smaku i zapachu (deeelikatny zapach słodowy i deeelikatny smak słodowy), goryczka homeopatyczna, delikatna metaliza i tyle. Moja część wypita w 2-3 minuty, całkowicie beznamiętnie. Piwo - poza delikatną metalizą - nie ma właściwie żadnych wad, chociaż nie ma i też zalet; po prostu szybko wchodzi.

Myślę, że jakby opakować je w ładną puszkę i sprzedawać o połowę drożej, to znalazłoby wielu fanów.
      Attached Files

Comment

• WojciechT
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2012.09
        • 2546

Ocena z ARTomatu

Kolor: Bladozłoty. [5]
        Piana: Na początku dosyć wysoka, ale szybko redukuje się do cienkiego kożuszka. [3.5]
        Zapach: Bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny - odrobina metaliczności i tyle. [2.5]
        Smak: Woda, delikatny posmak słodowy, homeopatyczna goryczka. Nie odrzuca żadną wadą czy przykrym smakiem; jest spokojnie do wypicia. Tylko po co, skoro jest tyle lepszych piw? [2.5]
        Wysycenie: Nawet nieco wyższe by nie zaszkodziło. [4.5]
        Opakowanie: Skład pełen, ale poza tym informacji brak. Za to sam wygląd puszki nie jest nawet taki zły. [3]
        Uwagi: Do wypicia.

Moja ocena: [2.85]

Comment

• WojciechT
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2012.09
          • 2546

I fotka:
          Attached Files

Comment

• marqqq
            Kapitan Lagerowej Marynarki