Pijałem to na studiach, jak było w cenie 83 gr/puszka
Van Pur, Tesco Jasne
Collapse
X
-
No i stało się, w ramach przedobiadowego schłodzenia postanowiłem wypić to piwo. Na pół z drugą osobą. Chłodziło się całą noc w lodówce, piłem je zimne (myślę, że temperatura w momencie picia nie przekraczała 7 stopni). Piwo właściwie bez smaku i zapachu (deeelikatny zapach słodowy i deeelikatny smak słodowy), goryczka homeopatyczna, delikatna metaliza i tyle. Moja część wypita w 2-3 minuty, całkowicie beznamiętnie. Piwo - poza delikatną metalizą - nie ma właściwie żadnych wad, chociaż nie ma i też zalet; po prostu szybko wchodzi.
Myślę, że jakby opakować je w ładną puszkę i sprzedawać o połowę drożej, to znalazłoby wielu fanów.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bladozłoty. [5]
Piana: Na początku dosyć wysoka, ale szybko redukuje się do cienkiego kożuszka. [3.5]
Zapach: Bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny - odrobina metaliczności i tyle. [2.5]
Smak: Woda, delikatny posmak słodowy, homeopatyczna goryczka. Nie odrzuca żadną wadą czy przykrym smakiem; jest spokojnie do wypicia. Tylko po co, skoro jest tyle lepszych piw? [2.5]
Wysycenie: Nawet nieco wyższe by nie zaszkodziło. [4.5]
Opakowanie: Skład pełen, ale poza tym informacji brak. Za to sam wygląd puszki nie jest nawet taki zły. [3]
Uwagi: Do wypicia.
Moja ocena: [2.85]
Comment
-
Comment