Piwo gotowe do oceny
Jędrzejów [ex. Strzelec], Cooler Lemon
Collapse
X
-
Jędrzejów [ex. Strzelec], Cooler Lemon
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty. [4]
Piana: Grubobąblasta, szybko opada do zera. [2.5]
Zapach: Chemiczno-cytrynowy, dość intensywny. W tle lekko czuć chmiel, później słód. [3.5]
Smak: Cytrynowa kwaskowość, z delikatną goryczką - orzeźwiający. Później jest bardziej słodkie - czuć podany w składzie aspartam i acesulfam K. [3]
Wysycenie: Średniowysokie. [4]
Opakowanie: Mocna strona. Ładna, kolorowa puszka w imprezowym klimacie. [4.5]
Uwagi: Ocenianie w swojej kategorii. Wersja z Koszalina dużo bardziej mi smakowała.
Moja ocena: [3.3]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasne złoto, tutaj pasuje. [4]
Piana: Wysoka, ale z donośnym syczeniem znika niemal natychmiast do zera. [2]
Zapach: Silna cytryna, mocno chemiczna, pod spodem minimalna słodowość. Orzeźwiający, ale zbyt jednowymiarowy. [3]
Smak: Sporo chemicznej cytryny, lekka goryczka taka jak z olejków eterycznych z cytrynowej skórki, dużo słodziku, wyraźny kwasek. [3]
Wysycenie: Duże, ale tutaj to pasuje. [4.5]
Opakowanie: Puszka z nowoczesnym, dopracowanym, imprezowym wzornictwem. Pasuje do zakładanej grupy docelowej, czyli lansowania się z puszką w ręku Podobają mi się stonowane kolory. [4]
Uwagi: Jak patrzę w recenzję Coolera z Broka, to tamten mi chyba bardziej pasował. W upał da się wypić, bo wchodzi jak lemoniada, ale z piwem to ma mało wspólnego.
Moja ocena: [3.075]
Comment
-
Comment