Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
Wyświetlenie odpowiedzi
Staropolski, Staropolskie 21%
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziA czy znana jest przybliżona data pojawienia się tego wynalazku na rynku? Oj biedne Jabłonowo... Jakiż IMPERATOR zrobi się malutki...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziI mogliby zacząć trąbić, że to nowy wspaniały wynalazek i w ogóle rewolucja w piciu piwa
Comment
-
-
W najnowszym Newsweeku jest notka o szkockim browarze, który uwarzył już piwo 43% i 61% alkoholu. Co ciekawe to mocniejsze jest sprzedawane bardzo drogo w limitowanej serii, ale najlepsza jest butelka. Butelka jest zapakowana w martwego wypchanego zwierzaka, trzy rodzaje Wrócę do domu to napiszę dokładnie, ale podoba mi się ich poczucie humoru.
Aaa, oczywiście ekolodzy są oburzeni, hahahhahahaha.Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavi77 Wyświetlenie odpowiedziNie doczytałeś, że są to zwierzaki rozjechane przez samochody....
A może chodziło Ci o tych ekologów. Im dużo rzeczy przeszkadza, to podstawa ich istnienia
Próbowałem w weekend jeszcze raz Staropolskie 21%, przyznaję, że całkiem dobre im wyszło. Fajnie, że browary eksperymentują i czasem można spróbować tego skutki.Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
Comment
-
-
cholera się naczytałem i teraz sam nabrałem ochoty na spróbowanie. Piszcie, jakby udało się go spotkać w jakimś sklepie.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
No i co z tym cudakiem? Z tydzień przed Świętami pojawiły się w Łodzi nowe wynalazki z B. Staropolskiego, ale gdy pytam sprzedawców o tego mocarza, to robią tylko wielkie oczy czyżby browar zrezygnował z wypuszczenia tego piwa na rynek? A może czekają na lipcowe upały? Może ktoś z forumowiczów wie więcej na ten temat...♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziNo i co z tym cudakiem? Z tydzień przed Świętami pojawiły się w Łodzi nowe wynalazki z B. Staropolskiego, ale gdy pytam sprzedawców o tego mocarza, to robią tylko wielkie oczy czyżby browar zrezygnował z wypuszczenia tego piwa na rynek? A może czekają na lipcowe upały? Może ktoś z forumowiczów wie więcej na ten temat...Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Tak jak wspomniałem na początku tego tematu, to piwo zostało wyprodukowane jako partia próbna, tylko na Polagrę. Browar nic nie wspominał o seryjnej produkcji, co więcej mówili, że nie będą tego w ogóle wprowadzać na rynek.Browar Bociana smaczny od rana
Comment
-
Comment