Ponoć jest jeszcze 200l... Jakoś nikt nie zgłaszał... Cuś nie wierzę że nikt nie próbował.
Haust, English Brown Ale
Collapse
X
-
Haust, English Brown Ale
Last edited by ART; 2010-09-28, 15:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Możliwe że coś na linii telefonicznej zaskwierczało i zamiast EBALE zrobiłem JALE. To pewnie to zatem.
A, no przecież Jarek mówił, że narzekali na zbyt jasną barwę. Poprawiam temat.Last edited by ART; 2010-09-30, 02:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No właśnie się zdziwiłem bo nic takiego jak JALE nie widziałem, za to EBA było , pite na winobraniu w połowie września (11-09)
Kolor ciemno herbaciany wpadający w brąz. Piana znikoma wysycenie niewielkie, zapach intensywny chmielowy przyjemny. W smaku daje czadu, goryczka potężna zdecydowanie dla lubiących taka intensywność, ja musiałem ochłonąć i dopiero po połowie kufla zacząłem wyczuwać lekkie nuty słodowe i owocowe. Smakowało mi chociaż moim zdaniem najsłabsze z pitych tego dnia Haustów.
Zdjęcie słabe ale jest EBA po lewej po prawej Red
Haust EBALast edited by bobza; 2010-09-30, 07:38.
Comment
-
Comment