Piwo gotowe do oceny
Łomża, Rybnicki Niepasteryzowany
Collapse
X
-
Łomża, Rybnicki Niepasteryzowany
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Najnowsze dziecko marketingowców z RUP.
Młodszy brat niepasteryzowanej Łomży potężnie wyjałowiony ze świeżego smaku z około 3-miesięczną datą ważności. Trafi w gusta każdego podatnego na reklamę piwosza.
Nabyty za 2,99 zł w sklepie Hortus na warszawskiej Woli. Butelka bezzwrotna.
Nie wrócę do niego. Amen. -
Najnowsze dziecko marketingowców z RUP.
Młodszy brat niepasteryzowanej Łomży potężnie wyjałowiony ze świeżego smaku z około 3-miesięczną datą ważności. Trafi w gusta każdego podatnego na reklamę piwosza.
Nabyty za 2,99 zł w sklepie Hortus na warszawskiej Woli. Butelka bezzwrotna.
Nie wrócę do niego. Amen.Last edited by Sokół83; 2010-10-20, 14:29.Comment
-
Wy to się w ogóle nie znacie na piwie!
Opracowując nowe warianty produktowe obu marek chcieliśmy nawiązać do ich bogatych tradycji na macierzystych rynkach regionalnych, a jednocześnie przedstawić ciekawą propozycję coraz bardziej wymagającym konsumentom piwa, którzy stopniowo odwracają się od masowych, podobnych do siebie w smaku i wyglądzie produktów, poszukując marek „z korzeniami”, rodzimych, swojskich i autentycznych – dodaje dyrektor KasykComment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłota klasyka. [4]
Piana: Biała, dość wysoka, po chwili zostaje po niej "chuba" plama. [2.5]
Zapach: Generalnie lekki słód. I już. Po chwili dochodzi lekki powiew alkoholowy. [3]
Smak: Lekka goryczka i słód, minimalne akcenty owocowe. Jakoś nie mogę się domlaskać niepasteryzowaności . [3]
Wysycenie: Mało widoczne, ale w podniebienie drapie. [3.5]
Opakowanie: Dedykowany kapsel. Charakterystyczny kształt etykieta, estetyczna, dopracowana, czytelna. Minus za brak ekstraktu. [4]
Uwagi: Piwo nienadzwyczajne, ale ładna etykieta .
Moja ocena: [3.075]Comment
-
Comment
-
Piwo według mojej wiedzy jest produkowane w Łomży. Zmiana etykiety i już mamy nowe piwo.Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ładne złoto. [4]
Piana: Niezbyt wysoka, szybko opada do dziurawej kołderki. [3]
Zapach: Średnio silny, słodowo-chmielowy. Nie wyróżnia się ani na plus, ani na minus. [3]
Smak: Całkiem treściwy, z sympatyczną słodowością i silną, bardzo fajną chlebowością po chwili. Całość bardzo szybko znika jednak z kubków smakowych i nie pozostaje prawie nic, bo goryczka mizerna. [3]
Wysycenie: Za wysokie. [3.5]
Opakowanie: Etykieta zbyt przesadzona w swojej klasyczności, wygląda to trochę śmiesznie. Ładny dedykowany kapsel. [3]
Uwagi: Przeciętny zapach, przeciętny smak. Piwo nie jest ani szczególnie smaczne, ani jakoś wyjątkowo złe. Ot, nijakość...
Moja ocena: [3.075]Comment
-
Jedno zdjęcie powie więcej niż 1000 słówBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Jedno zdjęcie powie więcej niż 1000 słówComment
Comment