Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Brackie Pale Ale Belgijskie
Collapse
X
-
Myślę, że przy niskiej marży to zmieścimy się w 6 PLN... :-)Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
No to w Zofmarze pewnie będzie za "piątaka"
P.S. Podoba mi się ta licytacja.Last edited by delvish; 2010-12-01, 23:42."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziUfff, dobrze że nie o 12
Ciekawe ilu forumowiczów się pojawi w poniedziałek w Almie . Na Ostrobramskiej dużo miejsca jest, wielu się zmieści
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Papuz Wyświetlenie odpowiedziMiejsca może i dużo, ale jak przypomnę sobie zeszłoroczną premierę BKD w Katowicach na Kościuszki, to mam ochotę żeby jak najmniej. Żeby uściślić, dwóch panów wyniosło całą zawartość w 5 minut.
Ja się nie wybieram na premierę, bo kończę pracę o 17 i nie będę czekał godzinę jak gupi pod Almą. A jak nie wystarczy dla mnie, to sobie na wiosnę uwarzę według receptury Dori i będzie "takie samo albo lepsze".
Comment
-
-
Ludzie nie szalejcie! Już nie pamiętacie zeszłorocznej akcji? Dla wszystkich starczy i to dłuuugo po terminie. W tym roku dojdą jeszcze inne sklepy specjalistyczne. Poza tym czy ten zeszłoroczny produkt był wart aż tyle zachodu? Nie dajmy się zwariować szalonym marketingowcom Apeluje o spokojne potraktowanie tej akcji, z honorem, a nie jak stado na wyprzedaży w sklepie "nie dla idiotów".
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika koczubik Wyświetlenie odpowiedziU mnie będzie jutro albo w poniedziałek po 4,99 PLN
Gdybym ja miał sklep z piwem, sprzedawał bym je po 3,50...
No, który sprzedawca mnie przebije ? Od razu biorę kastę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziLicytacji ciąg dalszy. Teraz będę jechał po ambicji, a co mi tam...
Gdybym ja miał sklep z piwem, sprzedawał bym je po 3,50...
No, który sprzedawca mnie przebije ? Od razu biorę kastęPiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziKony, gdy byś miał sklep to na pewno byś dopłacał do interesu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie dajmy się zwariować szalonym marketingowcomLast edited by Mason; 2010-12-02, 18:31.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
W sieci na stronie Festiwalu Birofilia jest dostępna mapa dystrybucji BPAB.
Comment
-
Comment