U mnie "we wsi" hostessa mówiła przekonująco o szkle do 3 piw.
Zamkowy, Brackie Pale Ale Belgijskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziU mnie "we wsi" hostessa mówiła przekonująco o szkle do 3 piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziCzyli tak jak miało to miejsce z Mastnym, mnie się ta wersja wydaje prawdopodobna. Trochę tylko martwi mnie sprawa, że szkło ma być 0,3l a butelka 0,5l. Nie lubię takiego dolewania podczas konsumpcji.
Comment
-
-
Rozumiem, że pokal do piwa to nie jest tylko promocja przewidziana dla almy i w pipie też tak będzie? W tym roku się nie dam nabrać, tak jak w zeszłym, kiedy koczowałem przed almą w Sopocie czekając na wielką premierę aczkolwiek kilka butelczyn nabędę, a i pokal się przyda.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziCiekawostką jest dedykowany kapsel
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziCzy taki? Ciekawe skąd się to wzięło już na allegro? I nie mówcie mi, że z butelki, bo tyle, to się domyślam
http://allegro.pl/kapsel-brackie-pal...353823395.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziCzy taki? Ciekawe skąd się to wzięło już na allegro? I nie mówcie mi, że z butelki, bo tyle, to się domyślam
http://allegro.pl/kapsel-brackie-pal...353823395.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziZa Wiki: Dumping, ujęty jako sprzedaż towarów i usług poniżej kosztów ich wytworzenia lub świadczenia albo ich odsprzedaż poniżej kosztu zakupu w celu eliminowania innych przedsiębiorców stanowi według ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji czyn nieuczciwej konkurencji, będący jednym z opisanych przykładów utrudniania innym przedsiębiorcom dostępu do rynku.
Trzeba czytać artykuły do końca, a nie tylko sobie jaja robić :-)
Comment
-
-
-
W rybnickiej Almie brałem 10 szt. (grupowa degustacja się szykuje ) niby było 1 szt. na osobę niezależnie od ilości ale miło zagadałem do hostessy o dobrych klientach i dostałem 2"Jak tam było, tak tam było,
Ale jeszcze nigdy tak nie było,
Żeby jakoś nie było."
Comment
-
Comment