Bylem w Almie w Sopocie kilka minut po 18. Piwo bylo juz wystawione, ale nie bylo zadnej hostessy (tylko jakis pan nerwowo sie tam krecil), zadnych ulotek czy informacji o szkle. W niewiedzy wzialem dwa piwa i wyszedlem bez szklanki
Zamkowy, Brackie Pale Ale Belgijskie
Collapse
X
-
Dziś kupiłem w Almie w Starym Browarze - cena 4,99, żadnych pokali nie było, miłych dziewczyn też nie(znaczy się przy Pale Ale na promocji, bo jakoś tak dziwnie było że w innych sklepach panie były wyjątkowo miłe i atrakcyjne )
Co do piwa krótko - bardzo dobre!Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTo jest dla mnie porażka, że tych zestawów promocyjnych przewidziano tak mało. Zainteresowanie znacznie przekracza podaż i Żywiec mógłby postarać się o lepszą osiagalność tych szklanek. Zestawy z PU + grawerowana szklanka przewalają się w każdym markecie, a tu jest problem żeby tylko Almy zaopatrzyć.
Comment
-
-
Można próbować w pubach, wczoraj odwiedziłem cztery wymienione na stronie www w poszukiwaniu lanego, piwa nie mieli (ma być dziś w "7 kotach") za to wszędzie dojechało szkło do BBPA.Last edited by bobza; 2010-12-07, 13:45.
Comment
-
-
Alma Rzeszów - jest BBPA i pokal.
Piwo umieszczone na dziale promocje z dala od działu piwnego, co do pokala to trzeba się dopominać przy kasie, kto nieświadomy to jego strata.
Piwo po 4,99 zł. Warunkiem otrzymania pokala jest zakup 3 butelek.
Jeśli chodzi o ubiegłoroczny pokal Koźlak Dubeltowy 2009 można go było dostać przez cały rok na allegro za 7 złotych.
Ja na giełdzie w Radomiu w br. nie znalazłem kupca na nowy w kartonie za 5 złKto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziJeśli chodzi o ubiegłoroczny pokal Koźlak Dubeltowy 2009 można go było dostać przez cały rok na allegro za 7 złotych.
Ja na giełdzie w Radomiu w br. nie znalazłem kupca na nowy w kartonie za 5 złBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
A ja wczoraj piłem je w knajpie Róg Brackiej I Reformackiej. Nie wiedziałem że będzie, poszedłem tam na Portera. A tu na barze stoi butelka z dziwną kontrą, obracam... mieli jeszcze kilka w lodówce. Dobre piwo, tylko trochę za zimne było.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTo jest dla mnie porażka, że tych zestawów promocyjnych przewidziano tak mało. Zainteresowanie znacznie przekracza podaż i Żywiec mógłby postarać się o lepszą osiagalność tych szklanek. Zestawy z PU + grawerowana szklanka przewalają się w każdym markecie, a tu jest problem żeby tylko Almy zaopatrzyć.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Aaa podstawki były. Cieńka tekturka, średnica niewiele większa od butelki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Wczoraj byłem w PiP na Promienistej nie słyszeli o takim piwie
Dzisiaj zakupiłem piwo w Almie na Wyspiańskiego po 4,99. Było jeszcze jego sporo. Pokal przysługiwał do każdych 3 zakupionych butelek (trzeba się było zapytać o niego w informacji). Brak hostess i kartoników.Last edited by artur2; 2010-12-07, 15:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziNa razie to wam mogę tylko pozazdrościć, bo choroba nie pozwala mi na degustację, ale już po pierwszych wrażeniach i opisach widać, że Brackie PA ma dużo lepsze wejście niż Bracki KD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao Wyświetlenie odpowiedziNa stronce podanej w poście 29 jest lista lokali w których jest (powinno być) serwowane BPAB, stąd pytanie: czy są to wszędzie butelki, czy też jest jakakolwiek szansa na lane?
Comment
-
Comment