Jak w tytule,ktoś już degustował?.Piwo robione dla "Zofmar" z Łodzi.Niepasteryzowane,alk 5 %.Tyle danych na etykiecie
Racibórz, Pyszne
Collapse
X
-
Niby że niepasteryzowana wersja Raciborskiego?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
I na zgłoszenie w temacie Nowe piwa.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Bardzo proszę skupić się wyłącznie na piwie. Nie na jego dostępności w dowolnym miejscu w kraju - od tego są inne działy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kolor jasnobursztynowy, odpowiedni. Piana niewysoka, gdzieniegdzie oblepiająca szkło. Zapach słodowo-piwniczny. W smaku duża dawka zbożowo-chlebowych posmaków, piwniczna nutka i całkiem niezła goryczka po przełknięciu. Piwo wcale nie jest takie pyszne, bardziej adekwatną nazwą byłoby PRZYZWOITE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNiby że niepasteryzowana wersja Raciborskiego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziTak, z tego co wiem, to Twierdzowe (o ile chodzi o niepasteryzowane) z inną etykietą, zamówione dla jednego z dystrybutorów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo jak Twierdzowe, skoro Raciborskie?
Comment
-
Comment