Czenstochovia, Chilli Beer

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Midtfyns, Chilli Tripel
    ART
    Słodowe, chilli zauważalne, dopełniające ale nie przesadzone, lekkie pieczenie po dłuższym czasie spożywania, suszone owoce, maillardy, czerwonawo-bursztynowawa barwa, klarowne, piana zupełnie kiepska,

Ale ale... etykieta ma wytłoczenia braill-owskie!

Aaaa Piwo ucieka...
    2024-02-16, 21:57
  • dadek
    Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
    dadek
    O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
    Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
    2021-10-28, 02:02
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 21:27
  • e-prezes
    Łańcut, Dziki Rye
    e-prezes
    Ekstrakt 12 blg, alk. 4,5% obj., goryczka 4/10.

Widząc na półce obawiałem się, że będzie to kwas, ale nazwa nawiązuje do ryja świńskiego, a raczej dziczego i tenże jest przedstawiony na etykiecie.
    Piwo niby w stylu APA, ale z zasypem także pszenno-żytnim oraz skórkami...
    2023-08-14, 11:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...