Ocena z ARTomatu
Kolor: Czerwono-różowy, pasuje do wiśni. [5]
Piana: Różowawa, średnioziarnista, zaraz po nalaniu redukuje się do postaci kożucha, brudzi szkło;
w zasadzie pieni identycznie jak Slow Lime, które piłem przed chwilą [3]
Zapach: Mocny wiśniowy, bardzo słodki, trochę jak galaretka, może trochę jak oranżada, chyba trochę słód się przebija. [4]
Smak: Słodko-kwaśny, mocno wiśniowy, w tle czuć lekką słodowość i nutki chmielowe a pod koniec delikatną chmielową goryczkę, mi smakuje, przynajmniej czuć, że jest to piwo; dobrze piłoby się to na plaży. [4]
Wysycenie: Odpowiednie [4.5]
Opakowanie: Tutaj etykieta zdecydowanie bardziej dopracowana niż ta ze Slow Lime, goły kapsel; brak info o ekstrakcie [4]
Uwagi: Zakupione w: sklep monopolowy przy stacji kolejowej Pruszków
Data ważności: 03.05.2011
Degustowane: 04.05.2011
Soundtrack: "Fryderyk Chopin" by Rafał Blechacz
Moja ocena: [3.975]
Kolor: Czerwono-różowy, pasuje do wiśni. [5]
Piana: Różowawa, średnioziarnista, zaraz po nalaniu redukuje się do postaci kożucha, brudzi szkło;
w zasadzie pieni identycznie jak Slow Lime, które piłem przed chwilą [3]
Zapach: Mocny wiśniowy, bardzo słodki, trochę jak galaretka, może trochę jak oranżada, chyba trochę słód się przebija. [4]
Smak: Słodko-kwaśny, mocno wiśniowy, w tle czuć lekką słodowość i nutki chmielowe a pod koniec delikatną chmielową goryczkę, mi smakuje, przynajmniej czuć, że jest to piwo; dobrze piłoby się to na plaży. [4]
Wysycenie: Odpowiednie [4.5]
Opakowanie: Tutaj etykieta zdecydowanie bardziej dopracowana niż ta ze Slow Lime, goły kapsel; brak info o ekstrakcie [4]
Uwagi: Zakupione w: sklep monopolowy przy stacji kolejowej Pruszków
Data ważności: 03.05.2011
Degustowane: 04.05.2011
Soundtrack: "Fryderyk Chopin" by Rafał Blechacz
Moja ocena: [3.975]
Comment