Gab, Konstancin Pszeniczne
Collapse
X
-
Tylko "czemu nie ma", "żądam dodania", "a bo tak"....Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-04-18, 21:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
-
A jaki browar wynajęła niby Biedronka?
To, że mają znaczek "Wyprodukowano dla Biedronki" przecież o tym nie świadczy, producentem i tak pozostaje browar. Taki znaczek jest też na Coca-Coli.Moje piwo jest bezcenne.
Schizma miodowa.Comment
-
Gdyby napisali na etykiecie, że proces warzenia odbywa się przy udziale "specjalistów" z Biedronki, to byś nadal się upierał przy swoim?
Już jaki czas temu, istniał projekt Stary Kraków i co pamiętam wszyscy oprócz tylko Arta przypisywali te piwa Relaksopolowi.Comment
-
Gdyby napisali na etykiecie, że proces warzenia odbywa się przy udziale "specjalistów" z Biedronki, to byś nadal się upierał przy swoim?
Już jaki czas temu, istniał projekt Stary Kraków i co pamiętam wszyscy oprócz tylko Arta przypisywali te piwa Relaksopolowi.Comment
-
Comment
-
Poczytajcie temat dotyczący pseudo browaru Stary Kraków: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=53397
Może przestaniecie wtedy pisać takie farmazony.Comment
-
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 04:22 -
-
W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem
) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
24.07.2019 miałem okazję odwiedzić browar Bury. To całkowicie nowy zakład zaprojektowany i zbudowany od podstaw na specjalnie zakupionej w tym celu działce, więc nie dziwne że znajduje się na peryferiach miasta w kształtującej się strefie przemysłowej.
Sam budynek nie jest zbyt wielki,...-
Channel: Browary polskie
-
-
Do Gutkowa - kiedyś osobnej wsi, a obecnie najdalej na północny-zachód wysuniętej części Olsztyna, można szybko dojechać pociągami (stacja 600 m od browaru), lub autobusami ZKM 106 i 111 (co prawda dużo dłużej ale do przejścia tylko 250 m).
Budynek browaru mieści się w przyjemnym,...-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
Piwa zgłoszone do Konkursu
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Birell Lager...-
Channel: Festiwale piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment