Kupiłem Mastera z Łomży ( piszę tu, bo admini nie dali nowego wątku). I wrażenia niesamowite Lałem do kufla z rozmachem i zero, zero piany. Bąble grube jak w wodzie mineralnej. Zapach ledwo wyczuwalny,Straszliwa wodnistość piwa . Tylko metaliczny posmak. Okropne paskudztwo.
Łomża, Master Pils
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziKupiłem Mastera z Łomży ( piszę tu, bo admini nie dali nowego wątku).
Przypadkiem sobie odkryłem twój wpis, dzięki czemu przypomniałem sobie o tej zaległości.
Zgłoś to tam z odpowiednimi danymi, zapewne tylko alkohol.Last edited by Pendragon; 2011-03-03, 19:15.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Łomża, Master Pils
Piwo gotowe do oceny
To jest wersja puszkowa. W butelce piwo pod tą nazwą produkowane jest w Witnicy.Last edited by Pendragon; 2011-03-03, 19:18.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedzipiszę tu, bo admini nie dali nowego wątku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziTo jest i trzeci producent i pewnie kompletnie inne piwo, obłęd.Last edited by Pendragon; 2011-03-03, 20:29.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Słomkowy, klarowny, bez zarzutów. [4]
Piana: Rzeczywiście - słabo & mizernie. Nikła, gruboziarnista, nietrwała. [2.5]
Zapach: Wodnisty, ledwo wyczuwalne nuty słodowo-chmielowe. [3]
Smak: Lekko wodniste, ale z goryczką. Bez zbędnych i denerwujących posmaków. Jak na ten segment cenowy - niczego sobie. [3.5]
Wysycenie: Ujdzie - bąble nieliczne, ale drobne. [3.5]
Opakowanie: Bez polotu, piłka chyba nawiązuj do EURO 2012, ale niekoniecznie. [2.5]
Uwagi: Zakupione w "Żabie" za 1,79 zł. Jak na piwo za tą cenę - nie odstręczyło od siebie.
Moja ocena: [3.2]"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment