Piwo gotowe do oceny
Łódzkie, WOW! Piwo o smaku malinowym
Collapse
X
-
Łódzkie, WOW! Piwo o smaku malinowym
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, minimalnie opalizujący. Piwo malinowe powinno być jednak lekko czerwonawe, na dodatek klarowne. [3]
Piana: Wysoka, ale bardzo gruboziarnista. Szybko opada do marnych resztek, zostawia brzydkie wzorki na ściankach. [2.5]
Zapach: Po prostu zaprawa malinowa. Trochę owoców, trochę liści/gałązek, trochę chemii. Pod spodem lekka nuta słodowa.
Nie jest to zły zapach, ale zupełnie nieciekawy. [3]
Smak: Piwo jest słodkie jak nieszczęście, lekko cierpkawe. Dużo chemii, bardzo mało smaku piwa właściwego. Wolę wodę z sokiem... [2.5]
Wysycenie: Wysokie. [4]
Opakowanie: Puszka z krzykliwymi esami-floresami, mające zapewne lokować produkt w młodzieżowym targecie (bełkot zastosowany celowo). [3]
Uwagi:
Moja ocena: [2.8]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty z różową mgiełką, opalizujący. [4]
Piana: Dość wysoka, gruboziarnista, opada dość szybko ale pozostaje cienka warstwa. [3]
Zapach: Syropu malinowego, w tle lekkie piwo słodowe. [3.5]
Smak: Słodki posmak malinowy, na szczęście jest obecna lekka piwna goryczka, całość trochę landrynkowa ale w sumie całkiem niezłe. [3.5]
Wysycenie: Wysokie, pasuje do oranżadowego charakteru napoju. [5]
Opakowanie: Krzykliwe esy-floresy, przynajmniej puszka wyróżnia się na sklepowej półce. [3.5]
Uwagi: Kolejne malinowe z BŁ, chyba dostępne pod 4 nazwami jednocześnie - to chyba rekord to kupione w Kauflandzie, gdzie dostępne są również inne łódzkie piwka.
Moja ocena: [3.55]♪♫
♫
Comment
-
Comment