wycofują ze sprzedaży?
Lech, Żubr Ciemnozłoty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Daniel88 Wyświetlenie odpowiedziwycofują ze sprzedaży?
Będziesz tęsknić?
Comment
-
-
Przecież zapowiadali, że to produkt sezonowy, na jesień i zimę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPrzecież zapowiadali, że to produkt sezonowy, na jesień i zimę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPrzecież zapowiadali, że to produkt sezonowy, na jesień i zimę.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzieeee, jakby żarło, to by nie zdechło
Uczą się, że rotacja musi być.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNa wiosnę będą nowe atrakcje. Lech Jasnozłoty? (3.5% alko)
Uczą się, że rotacja musi być.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPrzecież zapowiadali, że to produkt sezonowy, na jesień i zimę.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
05.02 z puszki (nie było butelek)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaryFisher Wyświetlenie odpowiedziZapach: Słodowo-chmielowy-ścierkowy, wyraźny syropowy zapach użytego ekstraktu słodowego, ten chmiel to też z jakiegoś ekstraktu, w tle krówka i karmel, ni to naturalne, ni to świeże, przynajmniej nie napisali na puszce, że takie ma być; hahaha najtrafniej tą woń określił wrednyhawran: przeohydny zapach zgnitych kwiatów cmentarnych
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziZmęczyłem trzy łyki... dobrze, że los obdarzył mnie tylko jedną puszką.
Kolor całkiem ładny, piana na początku mnie zaskoczyła ala zaraz znikła bez śladu, w zapach takie ciut ścierowate.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ładny, miedziany kolor, bardzo zachęcający [4.5]
Piana: Tzw. "szybka" piana, syczy, strzela, a po chwili zostaje cieniutki kożuszek [2]
Zapach: Wyczuwalny, ale niczym specjalnie się nie wyróżnia, ani in plus, ani in minus [3]
Smak: Po przygodzie z Żywcem Bockiem spodziewałem się równie miernego rezultatu, jednak nie jest (aż tak) źle. Owszem, nie da się wyczuć nic, poza goryczą i lekko metalicznym posmakiem, ale ani alkohol nie rzuca się tak w język, ani żadnej "szmaty" nie czuć. Takie poprawne zwykłe piwo. [3]
Wysycenie: W sam raz, na średnim poziomie, szkoda, że zupełnie nie ma przełożenia na pianę. [4]
Opakowanie: Zwykła szklana butelka, standardowe +1 za zwrotność. [4]
Uwagi: Dawno już Żubra nie piłem (choć to z jakiegoś powodu preferowana przeze mnie "koncernówka"), jednak mam wrażenie, że to po prostu taki mocniejszy Żubr. Niczym szczególnym się nie wyróżnia, nie odrzuca, jedynie bardziej do głowy uderza przez podwyższone procenty.
Moja ocena: [3.075]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ok, ciemnozłotym bym go nie nazwał, raczej ciemnomiedzianym [4]
Piana: przy nalewaniu tworzy się ok 0,5cm średnioziarnistej piany, po chwili redukuje się prawie całkowicie [3]
Zapach: bardzo nikły, lekko chlebowy [2]
Smak: chlebowość z jakby karmelowoscią zwieńczone słabą aczkolwiek przyjemną goryczką. Ewidentnie brakuje temu piwu treściwości. [3]
Wysycenie: średnie, nie można niczego zarzucić [4]
Opakowanie: nie ma do czego się przyczepić, info o ekstrakcie, dedykowany kapsel [4]
Uwagi:
Moja ocena: [2.8]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Można by powiedzieć, że ciemnozłoty, jak nazwa wskazuje. Przyjemnie się prezentuje. [4]
Piana: Drobnopęcherzykowa, początkowo gęsta, kremowa. Niestety szybko opada, pozostawia delikatną firankę na szkle. [3]
Zapach: Nie zachwyca, ani nie parzy, daję tróję, bo jest mi zasadniczo obojętny. [3]
Smak: No i przechodzimy do sedna sprawy. Nie wiem, czy gromadka ludzi z KP nie ma smaku, czy może są aż tak zapatrznei w siebie, ale tego gów** nie da się pić. Kompletna tragedia, nie pamiętam, kiedy ostatnio piłem takie świństwo. [1]
Wysycenie: Za wysokie, szczypie w język. [3]
Opakowanie: Klasyczny żubr w zmienionej kolorystyce, w praniu ujdzie. [3]
Uwagi:
Moja ocena: [2.25]www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Powraca... zmiana parametrów 13,6% i 6,5%.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziPowraca... zmiana parametrów 13,6% i 6,5%.
Comment
-
Comment