Piwo gotowe do oceny
Lech, Redd's Cranberry (żurawina)
Collapse
X
-
Lech, Redd's Cranberry (żurawina)
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Widziałem to piwo w Polo Marketach w Toruniu, ale sprzedają je tylko w 4-paku za 12,49zł, więc podziękowałem. Cztery Redd'sy to za dużo, nawet jak na moje możliwości.
Swoją drogą to chamstwo, że każą kupować od razu czteropak. Czyżby to był aż taki syf, że KP boi się, iż po zakupie jednej puszki, nikt by już więcej po nie nie sięgnął, i dlatego wciskają od razu 4-paki?Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziWidziałem to piwo w Polo Marketach w Toruniu, ale sprzedają je tylko w 4-paku za 12,49zł, więc podziękowałem. Cztery Redd'sy to za dużo, nawet jak na moje możliwości.
Swoją drogą to chamstwo, że każą kupować od razu czteropak. Czyżby to był aż taki syf, że KP boi się, iż po zakupie jednej puszki, nikt by już więcej po nie nie sięgnął, i dlatego wciskają od razu 4-paki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWszystkie Reddsy w konserwie są dystrybuowane w 4-pakach, natomiast normalne jest, że rozrywa się te 4-paki i sprzedaje na pojedyncze sztuki.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Przecież wszystkie piwa w puszkach wystawiane są w sklepach w czteropakach, zafoliowane.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPrzecież wszystkie piwa w puszkach wystawiane są w sklepach w czteropakach, zafoliowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPrzecież wszystkie piwa w puszkach wystawiane są w sklepach w czteropakach, zafoliowane.Last edited by wrednyhawran; 2011-09-14, 18:10.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ale przecież te inne Reddsy przychodzą do sklepów w sześciu czteropakach na kartonowej palecie. I sprzedawcy je rozrywają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziNieprawda. Najczęściej są dostępne w dwóch wersjach (folia i luz). Wszystkie inne Redd'sy są w 4-pakach oraz luzem. Jedynie Cranberry jest tylko w czteropaku. Podobnie jest z Żubrem zwykłym i Ciemnozłotym - zielony można kupić w dwoch wersjach, a złoty tylko w 4-pakach. Dlatego też od razu pomyślałem o cwanym działaniu KP.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJa tam widziałem i Tyskie i Żubra i Lecha i Żywca i Warkę w czteropakach. Nie widziałem nigdy napisów aby nie rozrywać, za to widziałem ludzi, którzy to rozrywają. Sam też bym rozerwał gdybym chciał jedną puszkę.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petrus Wyświetlenie odpowiedziJa rozerwałem i jedną puszkę wziąłem przy kasie kod nie chciał wejść ale ostatecznie przeskanowali cenówkę z reddsa cytrusowego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petrus Wyświetlenie odpowiedziJa rozerwałem i jedną puszkę wziąłem przy kasie kod nie chciał wejść ale ostatecznie przeskanowali cenówkę z reddsa cytrusowego.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: brak uzasadnienia [5]
Piana: brak piany [1]
Zapach: piekny [5]
Smak: lubie piwa aromatyzowane [5]
Wysycenie: wystarczające [2.5]
Opakowanie: fajne kolory [5]
Uwagi:
Moja ocena: [4.475]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2011-12-15, 11:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukasek Wyświetlenie odpowiedziKolor: brak uzasadnienia [5]
Piana: brak piany [1]
Zapach: piekny [5]
Smak: lubie piwa aromatyzowane [5]
Wysycenie: wystarczające [2.5]
Opakowanie: fajne kolory [5]
Uwagi:
Moja ocena: [4.475]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2011-12-15, 11:48.
Comment
-
Comment