Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Grand Champion 2011
Collapse
X
-
-
-
Piwo ma barwę nie słomkową i nie słabej herbaty więc wyszła mocna herbata. Zawsze możesz się nie zgodzić, Twoja sprawa."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPiwo ma barwę nie słomkową i nie słabej herbaty więc wyszła mocna herbata. Zawsze możesz się nie zgodzić, Twoja sprawa.
Ale masz rację, mogę się nie zgodzić i się nie zgadzam. Jeśli podobny rozrzut mamy w każdej innej kategorii co w kolorze, a na to wygląda, to z mojej strony koniec dyskusji.
EDIT:Żadne krzyki nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne.Last edited by kopyr; 2011-12-09, 10:51.
Comment
-
-
No chyba, że to herbata miętowa lub z rumiankuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
VanpurRz miał na myśli czwartą z rzędu mocniejszą zalewajkę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziVanpurRz miał na myśli czwartą z rzędu mocniejszą zalewajkęKto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Dobra, test, które piwo na tym zdjęciu na kolor herbaty?
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nieco się zawiodłem na tym piwie. Generalnie piwo jest smaczne, okresliłbym je jako orzeźwiające, mocno słodowe, z delikatnym kwiatowym posmakiem, o bardzo przyjemnym owocowym zapachu, ale czegoś mu brakuje...dla mnie jest w nim zbyt mało goryczki.
Smak tego piwa nie jest na tyle wyrazisty, abym go jakoś szczególnie zapamiętał i miał ochotę wypić kolejnego championa. W każdym razie nie za tą cenę.
Moja ocena: -4.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziVanpurRz miał na myśli czwartą z rzędu mocniejszą zalewajkę"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTylko, że kolor jest w miarę łatwą do oceny zmienną. Piłem dziś herbatę, więc mam wrażenia na świeżo. BGCh, nie tylko że nie ma kolory mocnej herbaty, ale on nawet nie ma koloru normalnej herbaty. Słaba herbata i to jeszcze z cytryną, to się zgodzę. Mocna herbata to jest barwa koźlaka z Ambera.
Ale masz rację, mogę się nie zgodzić i się nie zgadzam. Jeśli podobny rozrzut mamy w każdej innej kategorii co w kolorze, a na to wygląda, to z mojej strony koniec dyskusji.
EDIT:Żadne krzyki nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
to rzeczywiście nasza polemika nie ma sensu. Tylko martwię się o oceny piw konkursowych"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment