Zamkowy, Grand Champion 2011
Collapse
X
-
Ale kto nie potrafił GŻ czy fabryka wyprodukować? Sam transport odbywał się, z tego co słyszałem, bardzo szybko.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Nie wiemy jakie są korporacyjne procedury Heinekena w przypadku takich specjalnych akcji ja GCh. Myślę, że "menedżerzy projektu" muszą przygotować najpierw jakiś biznes plan, podpisać umowy wstępne, złożyć zapytania do różnych firm itp. Sam moment złożenia zamówienia nie ma nic wspólnego z datą konkursu.
Zresztą w tym wątku wypowiadają się osoby, które na pewno mogłyby napisać więcej na ten temat...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
I czego to dowodzi? Że ściągali od lipca i dopiero dojechały w październiku? Czy może że zaczęli ściągać pod koniec września i nie dojechały na 15 października, tylko na 21. Tak naprawdę jedyny surowiec z którym mogą być problemy to drożdże. Nie wierzę, że nie można ściągnąć drożdży w 2-4 tygodnie.
Słód był już praktycznie gotowy we wrześniu, kiedy to początkowo planowano warzyć GCh. Przypuszczam, że przyczyną przesunięcia daty gotowania były zobowiązania dot. Leżajska Pszenicznego, a nie dostosowanie się do opóźnienia wynikającego z importu drożdży zza oceanu.Last edited by ecc81; 2011-12-04, 21:26.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
anioły śmierdzą potem
żrą kiełbasę
mają w dupie żywychComment
-
Ale czy to ważne?? Co za różnica dlaczego? Warzenie odbywa się w październiku. Piwo trafia do sklepów na początku grudnia. To nawet dla kolscha nie dużo.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
-
Na standardowych drożdżach GŻ? Sam wiesz, że w tym przypadku i tak to nie wystarczyło.
Zresztą nie ważne. Czasem się uda uwarzyć wcześniej, czasem nie. Różne rzeczy o tym mogą zadecydować, np brak wolnych mocy. Taki wyśrubowany termin to duży problem dla zakładu.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
-
Że co? Koźlak=niedobry? Nie dla wszystkich. Doleżakowany był lepszy.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Cześć.
I trzeba jasno powiedzieć że I GC zdobywał uznanie z upływem czasu jak leżakował w butelkach w piwnicach piwowarów. Przynajmniej tych których ja pytałem o zdanie.
Wracając do Twojej wypowiedzi - przy następnych GC, grupa żywiec stawia na szybką fermentację i krótkie leżakowanie.anioły śmierdzą potem
żrą kiełbasę
mają w dupie żywychComment
-
Comment