Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika amigo007
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Leżajsk Pszeniczne
Collapse
X
-
u nas automatów brak
Kupiłem właśnie w SPARze, to jest ta sama butelka i pisze bezzwrotna i nie naliczają kaucji
Cena 3,19zł
Następnym razem czy po sąsiedzku w Biedronce mają za 2,69złczy już wyszła na amen
Idę więc do lodówki odświeżyć sobie smak tej pszenicy
Comment
-
-
za bardzo lagerowy, za mało pszeniczny, brak bananów w smaku, goździki tylko w zapachu.
Taki mało pszeniczny, ale nadal smaczny.
warka do 06.04.2011
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTeraz już masz taką potrzebę.
Wydaje mi się, że zamiast sprawdzić jak jest w rzeczywistości z tymi flaszkami, użalasz się nad sobą a raczej nad klasyczmi flaszkami ŻEB.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziW większości sklepów butelki bez etykiet w ogóle nie sią przyjmowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW takim razie żyję w innym kraju niż ty.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
a ja jeszcze w innym, bo na oczy automatu na butelki w moim województwie nie widziałem, a jemu wszystko jedno czy ma etykiety czy nie
Comment
-
-
Wiem, że w Tesco i w Almie są automaty (nie wiem, czy we wszystkich). Z tym, że w Almie strasznie wydziwiają i nie można odliczyć kaucji za butelki od zakupów tylko dostaje się ją w punkcie obsługi klienta po okazaniu paragonów z Almy za wszystkie wrzucone butelki (!).
Comment
-
-
Ta po lewej to tzw. "amber" (względnie "Polskie Piwo").
Jeszcze większy LOL.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika amigo007 Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze może taka mała ciekawostka, żeby było śmieszniej Zapewne ta butelka po lewej jest bezzwrotna (tak na prawdę)? Widocznie browar jeszcze leje/lał w dwa typy butelek.
Comment
-
-
Ok dzięki Panowie, tak tylko chciałem się dowiedzieć i pokazać że można spotkać dwie wersję :-) W każdym bądź razie sztuka po lewej jest jak prosto z fabryki (na zdjęciu tego może nie widać), ani jednej ryski. Ta po prawej widać, że mogła być już używana. Chociaż generalnie w moim miasteczku i tak obydwie są bezzwrotne (nigdzie ich nie skupią). A co do samego piwka to bardzo mi posmakowało. Teraz czekam, jeszcze się chłodzi w lodówce :-)Last edited by amigo007; 2011-12-16, 22:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika amigo007 Wyświetlenie odpowiedziOk dzięki Panowie, tak tylko chciałem się dowiedzieć i pokazać że można spotkać dwie wersję :-) W każdym bądź razie sztuka po lewej jest jak prosto z fabryki (na zdjęciu tego może nie widać), ani jednej ryski. Ta po prawej widać, że mogła być już używana. Chociaż generalnie w moim miasteczku i tak obydwie są bezzwrotne (nigdzie ich nie skupią). A co do samego piwka to bardzo mi posmakowało. Teraz czekam, jeszcze się chłodzi w lodówce :-)
Comment
-
Comment