Warka do 24.01. beznadziejna , odkąd sięgam po Lagerowe to zawsze było do wypicia mimo iż była gorsza czy lepsza ale zawsze mi smakowała.Ta warka to nie wypał i z tego co czytam nie jestem sam w tym odczuciu.Myślę iż jest to tylko wypadek przy pracy i następne będą tak samo udane jak z tamtego roku bo nie zamierzam w tej cenie rezygnować z tak smacznego browaru.Kupiłem 3 butelki , lałem na każdy możliwy sposób, różne temperatury podawania i zawsze tak samo , nijak.Wymęczyłem te piwa.
Ciechanów, Ciechan Lagerowe
Collapse
X
-
-
14.02 też nic specjalnego. Wróciłem do tego piwa po rocznej przerwie, bo zazwyczaj zimą lepiej smakuje, ale jakoś specjalnie swym smakiem mnie nie zaskoczyło. Pozostaję przy stabilnym Brackim do następnego rokuBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
A ja uważam, że warka do 14.02 dalej prezentuje bardzo dobry i przede wszystkim stały poziom tego piwa. Może aromat bardziej ubogi, ale to wychwycą tylko ci którzy piją Lagerowe codziennie.
Kolor lekko jaśniejszy. Goryczka trochę mniejsza.
Warka z 14.02 nie jest może najwybitniejsza, ale spokojnie...
Wciąż będzie to dla mnie jedno z piw codziennych.Comment
-
Piłem dziś Wyborne, Black IPA i Lagerowe właśnie z datą 14.02.14 i bezapelacyjnie wygrywa Lagerowe...
Pozostałe to trudne "produkcje"... chyba odpuszczę sobie na dłużej niektóre piwa od BRJ...
Dając piwo na całą Polskę jakość BRJ spadła na R.Comment
-
Całkiem przyzwoite to lageroowe
Warka 14.02 dobra. Piłem pierwszy raz i bylem mile zaskoczony. Dobre piwo, wygląda na naturalne i niekombinowane. Całkiem wyraźna przyzwoita goryczka i słodowość. Smak rzeczywiście piwa niefiltrowanego. Dziś powtórka.Last edited by pivicko; 2014-01-18, 14:25.Comment
-
Warka 22.02 niezła, mocno goryczkowa. Brakuje trochę typowego dla tego piwa smaczku chlebowego. Jest, ale dużo go mniej niż zwykle. Ale piwo trzyma w miarę poziom. Bywało w lepszej formie, ale źle nie jestComment
-
Warka 21.02 całkiem niezła, mętne od początku, osadu praktycznie nie odnotowano, goryczka dosyć wyraźnie zaznaczona (jak zawsze )
Były lepsze warki, jednak nie ma co narzekać, można brać w ciemnoLast edited by Mario_Lopez; 2014-01-26, 11:48.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBEComment
-
-
Kwaśne i żelaziste w wyniku zamarznięcia? Nie sądzę.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment