Czy ktoś się orientuje czy można dostać jeszcze to piwo gdzieś w Krakowie bądź okolicach?
Browar na Jurze, [Pinta] Dobry Wieczór / Wesołych Świąt
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pw13 Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś się orientuje czy można dostać jeszcze to piwo gdzieś w Krakowie bądź okolicach?
Nasze zapasy magazynowe zostały już wyprzedane w 100%.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie Gdzie leją pinte z kija?
Na pewno w Łodzi w Piwotece Narodowej i Krakowie w Omercie. W tych lokalach Pinta gości stale na kranie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziDocent napisz gdzie mają Pinte z kija,
bo jak zobaczyłem Twoje foto to dostałem ślinotokuLast edited by docent; 2012-01-24, 16:45.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardzo ciemny brązowy, jednak nie czarny. [4.5]
Piana: Gęsta, wysoka - zbyt szybko zanika. [4]
Zapach: Kawowy, przyjemny - zacheca do degustacji. [4.5]
Smak: Kawa później długo utrzymująca się goryczka. Zdecydowanie wytrawny smak. [4.5]
Wysycenie: W sam raz. [5]
Opakowanie: Etykieta w porządku, informacje w porządku, tylko ta nazwa... [4]
Uwagi:
Moja ocena: [4.45]Lubię kiedy się zieleni,
lubię jak się piwo pieni...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Parzon Wyświetlenie odpowiedziKolor: Bardzo ciemny brązowy, jednak nie czarny. [4.5]
Piana: Gęsta, wysoka - zbyt szybko zanika. [4]
Zapach: Kawowy, przyjemny - zacheca do degustacji. [4.5]
Smak: Kawa później długo utrzymująca się goryczka. Zdecydowanie wytrawny smak. [4.5]
Wysycenie: W sam raz. [5]
Opakowanie: Etykieta w porządku, informacje w porządku, tylko ta nazwa... [4]
Uwagi:
Moja ocena: [4.45]
Comment
-
-
A mnie niestety spotkało przykre zaskoczenie
Trafiłem na piwo zepsute. Od razu po nalaniu czułem że będzie coś nie tak. Nie czułem absolutnie żadnego zapachu.
Po paru małych łykach i powolnym ogrzewaniu się piwa zaczął wyłazić zapach i smak zatęchłej ścierki
Nie wypiłem nawet połowy szklanki 0.33, wylałem resztę do zlewu
Za jakiś czas pewnie dam jeszcze jedną szansę, bo czuję niedosyt...
Moja ferelna warka była z datą do 15.05.2012.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika traveler Wyświetlenie odpowiedzinazwa i etykieta...to jest przekaz bardzo młodzieżowy...tak się zastanawiam, czy młodzież doceni ten wyrób. Moim zdaniem nie za bardzo...tak wiec muszą popracowac nad nazwami i etykietami. Na razie są mocno tymczasowe, rzekłbym młodzieżowe wręcz. PozdroLubię kiedy się zieleni,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roofman Wyświetlenie odpowiedziMoja ferelna warka była z datą do 15.05.2012.Lubię kiedy się zieleni,
Comment
-
-
Nie ma co sprawdzać dat przydatności bo była tylko jedna warka. W sobotę w stołecznym WlazłKotku będą prawdziwe ostatki wersji beczkowej, oby była w dobrej formiePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Parzon Wyświetlenie odpowiedziAż sprawdziłem na pustej już niestety butelce - ta sama warka, a piwo było znakomite. Wszystkie siedem sztuk z tej warki.
Jak je kupiłem to odrazu do lodówki trafiło.
Próba wypicia nastąpiła kilka dni po zakupie.
No nic, zdarza się i najlepszym...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roofman Wyświetlenie odpowiedziNo to sklep zawalił i trzymał gdzieś w cieple.
Jak je kupiłem to odrazu do lodówki trafiło.
Próba wypicia nastąpiła kilka dni po zakupie.
No nic, zdarza się i najlepszym...
Comment
-
Comment