Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowy z rubinowym odcieniem. Bardzo ładny. [4.5]
Piana: Średniowysoka, kremowa, drobna z pojedynczymi większymi bąblami, dość wytrzymała. [3.5]
Zapach: Słodowo-karmelowy, lekkie nuty winne i orzechowe. [3.5]
Smak: Łagodna goryczka, słody palone, pojawia się posmak winno-alkoholowy. Jak dla mnie, trochę mało słodowości. Efekt trochę psuje narastająca tępawa goryczka... [3.5]
Wysycenie: Dość wysokie, jak dla kozy, to chyba trochę za wysokie. [3.5]
Opakowanie: Obiektywnie eleganckie i dopracowane, ale subiektywnie ten wątrobiany kolor wybitnie mi nie leży, i dlatego "tylko" cztery plus . [4.5]
Uwagi: Wreszcie upolowałem to piwo w Top Markecie przy Rzymowskiego.
Piwo generalnie daje radę, ale jakoś dzisiaj - po wieczorze z dwoma "bockami" - miałem trudniejszy poranek...
Moja ocena: [3.6]
Kolor: Bursztynowy z rubinowym odcieniem. Bardzo ładny. [4.5]
Piana: Średniowysoka, kremowa, drobna z pojedynczymi większymi bąblami, dość wytrzymała. [3.5]
Zapach: Słodowo-karmelowy, lekkie nuty winne i orzechowe. [3.5]
Smak: Łagodna goryczka, słody palone, pojawia się posmak winno-alkoholowy. Jak dla mnie, trochę mało słodowości. Efekt trochę psuje narastająca tępawa goryczka... [3.5]
Wysycenie: Dość wysokie, jak dla kozy, to chyba trochę za wysokie. [3.5]
Opakowanie: Obiektywnie eleganckie i dopracowane, ale subiektywnie ten wątrobiany kolor wybitnie mi nie leży, i dlatego "tylko" cztery plus . [4.5]
Uwagi: Wreszcie upolowałem to piwo w Top Markecie przy Rzymowskiego.
Piwo generalnie daje radę, ale jakoś dzisiaj - po wieczorze z dwoma "bockami" - miałem trudniejszy poranek...
Moja ocena: [3.6]
Comment