Cena rewelacyjna Piwo lekkie dobrze gazowane,piana zbita, gęsta-łagodne,warto spróbować.
Dojlidy, Finkbrau
Collapse
X
-
Za 99 groszy to prawdziwy majstersztyk.
Ktoś pisał że jest słodkie?? Jakoś tego nie czuję...choć goryczki też mocno nie czuć.
Ostatnio z braku funduszy najczęściej pijane przeze mnie.
Moja ocena: [4.125]www.tramping.slask.pl - relacje z wypraw, galeria, porady, niusy, tablica ogłoszeniowa 'szukam ludzi do wyprawy', rozkład PKS Katowice
Comment
-
-
Kupiłem we Wrocławskim Lidlu po promocyjnej cenie 0,79gr, najtańsze półlitrowe piwo jakie widziałem w Polsce, a przy okazji całkiem niezłe, nie jest to typowy cienkusz bo ma troszkę ponad 10% ekstraktu, ogólnie to jest to piwo średnie, smakuje lekko kwaskowato, ale zupełnie spokojnie butelkę można wypić. Jak wygląda nie wiem bo piłem prosto z butelki! Ogólnie za tą cenę rewelacja, do tego bardzo duży plus za kapsel z nadrukiem i nazwą piwa!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Comment
-
-
nie ma fotki ale chodzi chyba o piwo marki PIWO ... wyśmienite szczególnie ze względu na cenę ... zapakowane w puszce (opakowanie ekologiczne) ... spożywaniem go zaraziłem całą rodzinę ... zwracam uwagę na fakt że podczas wlewania zimnego piwa do kufla, piana z niego nie wypływa
uzasadnienie:
kolor-ładny złoty
nasycenie CO2-jak dla mnie w sam raz
smak-najlepsze do pizzy ... nieczuć opakowania
piana-nie wypływa z kufla
zapach-adekwatny do oceny
opakowanie-niestety wolę butelki ale ta puszka wykonana jest poprawnie i co najważniejsze jest to opakowanie ekologiczne
Moja ocena: [4.95]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
pozdrowienia {:--) Magic
.
Comment
-
-
Nie będę rozwijał tematu (bo to nie to miejsce forum) ale ponieważ z wykształcenia jestem biologiem środowiskowym, muszę spytać - sam wymyśliłeś to, że puszka jest wyrobem "ekologicznym"? I co według Ciebie miałoby to znaczyć?
Puszka obok PET-a jest jednym z największych zagrożeń dla środowiska, dochodzi jeszcze to, że nie ma na nią kaucji, ludzie z reguły wyrzucają ją w miejscu gdzie ją spożywali - i niestety nie jest to śmietnik.Last edited by zythum; 2003-11-27, 14:23.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No pucha, przynajmniej częściowo, jest ekologiczna.
Są na nią amatorzy, którzy po sprzedaży pewnej ich ilości (w bardzo spłaszczonej postaci) kupią za tą kasę piwo w puszce np.
Pety wyrzucone nie do śmietnika (czy lepiej-do specjalnych pojemników) mają małą szansę na takowy przerób.
A wracając do omawianego piwa piłem je na urlopie.
Nie podejmuję się go oceniać, ale należy ono do grupy piw do których nie wracam.Last edited by sopista; 2003-11-27, 14:52.
Comment
-
-
Nie chciałbym naprawdę rozwijać tematu, ale podczas utylizacji puszek powstaje wiele niezbyt "dobrych" związków a poza tym w Polsce przetwórstwo śmieci praktycznie nie istnieje.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Czego tu oczekiwać od wyrobu w tej cenie.
Ale spróbujcie to piwo wypić oczywiście: PROSTO Z BUTLI
- nie przelewając do kufelka i żeby było nie za zimne.
Uważam że za 0,99zł naprawdę warto wypić zwłaszcza że jest w ten sposób wypijalne.Tylko z butli!
Comment
-
Comment