Piwo gotowe do oceny
Amber, Pirackie
Collapse
X
-
Amber, Pirackie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Szybciej wzmocnione Harde. Dostępne tylko w bączkach, ale jeszcze na oczy nie widziałem.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSzybciej wzmocnione Harde. Dostępne tylko w bączkach, ale jeszcze na oczy nie widziałem.
Comment
-
-
No ale o co chodzi, skąd zdziwienie? Przecież moc alkoholu jest podana - 8.1%Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-03-05, 20:36.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Przecież porządny szanujący się pirat byle czego pił nie bedzieOstatnia zmiana dokonana przez wrednyhawran; 2012-03-08, 16:57.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziJa osobiście wolę belgijskiego Piraata
Comment
-
-
Jako małolat w końcu lat 80-tych w Kościerzynie piłem Pirackie ze Słupska, to była chyba ok. 12-tka o standardowej mocy. Teraz widać celują w starych piwoszy co je jeszcze pamiętają, a dla wzmocnienia wspomnień i sentymentu wzmocnili woltażLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment