Połczyn-Zdrój, Brewer Strongest

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

Połczyn-Zdrój, Brewer Strongest

Piwo gotowe do oceny

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Pablo1964
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.04
    • 10

Właśnie spróbowałem. Nie chciałbym wprowadzać szczegółowych ocen - za krótko jestem na forum i mogę być nieobiektywny. Ogólne wrażenie - piwo o charakterze piw koncernowych. Ilość "czynnika baśniowego" pewnie się zgadza, szumi mi w głowie. Jednak smakiem nie jestem zachwycony. Alkohol nie narzuca się ale jest wyczuwalny. Piłem gorsze, tego też nie wylałem ale uczta to to nie jest...
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pablo1964; 2013-06-23, 20:56.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Het Nest [White Pony], S... Than Ever Brandy Barrel Aged
      darekd
      White Pony to włoski kontraktowiec, który w belgijskim Het Nest uwarzył już nie jedno piwo.

To choć w nazwie ma sataniczne konotacje jest skróconą nazwą "strongest than ever".
      To ich najmocniejsze piwo to barley wine leżakowany w różnych beczkach. W moim przypadku...
      2021-02-09, 00:53
    • Petitpierre
      Bojanowo, Bojan Porter Karaibski
      Petitpierre
      Piwo Jubileuszowe, 24blg, 8,5vol, 16 miesięcy leżakowania, potem prażone wiórki kokosowe i chipsy dębowe moczone w rumie i w bourbon'ie. Oba nie podane, obstawiam trunki niskiej półki. Na razie w Lidl'u za 6zł.

Bounty albo Malibu w oddali majaczy melasowy rum, bourbon'a ani portera...
      2021-09-23, 15:23
    • slyboots
      John Martin, Gordon Finest Titanium
      slyboots
      Nigdzie nie mogłem znaleźć więc dodaje jako nowe Piwo.

Gotowe do oceny.

PIANA: Bardzo szybko zanika i po chwili delikatnie oblepia szkło

KOLOR: złoty, jasny miedziany

ZAPACH: słód, alkohol, owocowy aromat, słodkość, akcenty chmielowe...
      2015-08-11, 18:19
    • GaryFisher
      Black Sheep, Celebration Ale (Sainsbury's)
      GaryFisher
      Black Sheep/Sainsbury's, Celebration Ale [a.6%]

A dark, velvety stout with a complex chocolate and spice finish. Beautifully balanced with sweet raisin notes.
      The Black Sheep Brewery is situated in the beautiful Yorkshire Dales and is renowned for producing great quality beers.
      ...
      2012-03-29, 18:47
    • dreads
      Kocour Varnsdorf, Saurus
      dreads
      Ostatni Kocour z zapasów. Etykieta twierdzi, że to prawdziwa bestia. Zakupione w Smaku za 9, 50 zł. Ekstrakt 20 Blg, alkohol 7,2%. Zapowiada się rzeczywiście mocno.

Kolor: czerwono-brązowy, pod światło widać, że nie jest idealnie klarowny.
      Piana: rachityczna. Przez moment,...
      2011-12-01, 02:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...