Połczyn-Zdrój, Brewer Strongest

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

    #1

    Połczyn-Zdrój, Brewer Strongest

    Piwo gotowe do oceny

    moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


    Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Pablo1964
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.04
    • 10

    #2
    Właśnie spróbowałem. Nie chciałbym wprowadzać szczegółowych ocen - za krótko jestem na forum i mogę być nieobiektywny. Ogólne wrażenie - piwo o charakterze piw koncernowych. Ilość "czynnika baśniowego" pewnie się zgadza, szumi mi w głowie. Jednak smakiem nie jestem zachwycony. Alkohol nie narzuca się ale jest wyczuwalny. Piłem gorsze, tego też nie wylałem ale uczta to to nie jest...
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pablo1964; 2013-06-23, 20:56.

    Comment

    Related Topics

    Collapse

    • darekd
      Het Nest [White Pony], S... Than Ever Brandy Barrel Aged
      darekd
      White Pony to włoski kontraktowiec, który w belgijskim Het Nest uwarzył już nie jedno piwo.

      To choć w nazwie ma sataniczne konotacje jest skróconą nazwą "strongest than ever".
      To ich najmocniejsze piwo to barley wine leżakowany w różnych beczkach. W moim przypadku...
      2021-02-09, 00:53
    • Petitpierre
      Bojanowo, Bojan Porter Karaibski
      Petitpierre
      Piwo Jubileuszowe, 24blg, 8,5vol, 16 miesięcy leżakowania, potem prażone wiórki kokosowe i chipsy dębowe moczone w rumie i w bourbon'ie. Oba nie podane, obstawiam trunki niskiej półki. Na razie w Lidl'u za 6zł.

      Bounty albo Malibu w oddali majaczy melasowy rum, bourbon'a ani portera...
      2021-09-23, 15:23
    • slyboots
      John Martin, Gordon Finest Titanium
      slyboots
      Nigdzie nie mogłem znaleźć więc dodaje jako nowe Piwo.

      Gotowe do oceny.

      PIANA: Bardzo szybko zanika i po chwili delikatnie oblepia szkło

      KOLOR: złoty, jasny miedziany

      ZAPACH: słód, alkohol, owocowy aromat, słodkość, akcenty chmielowe...
      2015-08-11, 18:19
    • lukuj
      chłodzenie fermentora
      lukuj
      No to zakładam wątek dotyczący możliwości zbudowania chłodzonego/grzanego fermentora w warunkach amatorskich.

      cytat:
      --------------------------------------------------------------------------------
      lukuj napisał(a)
      Witam:
      Można się obejść bez sprężarki....
      2004-04-07, 10:01
    • ANDRO
      Rostock, Rostocker Freibeuter
      ANDRO
      Rostocker Brauerei GmbH.
      Voltarz - 9% !!!
      Ekstraktu nie podali.
      Kolor - ciemny bursztyn
      Gaz - początkowo szumi,potem delikatnie musuje. Mikroskopijne bąbelki wytrwale pracują w szkle ale nie dają rady - lekki niedosyt.
      Piana - beżowa,bujna ale szybko opada....
      2001-12-18, 22:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...