Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ender140
Wyświetlenie odpowiedzi
Gościszewo, [AleBrowar] Lady Blanche
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujek_Satyr Wyświetlenie odpowiedziŻenada. A najlepsze że i tak wszyscy kupili.
Sparzyłem się na pierwszej warce. Później czytałem tylko wpisy o trzymaniu poziomu z pierwszego wypustu. Beta testerów jest coraz więcej, także można wyciągać wnioski dla siebie z opisów innych forumowiczów.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Nie no ja wszystko rozumiem. Są piwa wybitne, po prostu smaczne i zwyczajnie słabe. Ale TA warka Lady Blanche jest zwyczajnie ZEPSUTA!! Jak można coś takiego do obrotu wpuścić. Wiadomo, każdemu się zdarza, np w Australian Weizenbock z Doctor Brew był gashing, jak do sprawy podeszli piwowarzy? przepraszamy zrekompensujemy. A tu jakby nic się nie stało.
Comment
-
-
a ja się nie zgadzam. według mnie to piwo nie jest zepsute. nie jest absolutnie piwem wybitnym ani nawet wartym powtórzenia, ale ja nie czuję w nim ani apteki, ani kapusty ani innych oznak ewidentnego zepsucia. miałem nawet kupując je nadzieję na kolejny po Black Robie przykład tych wad, ale się "rozczarowałem"
Comment
-
Comment