Piwo gotowe do oceny
EB, Tatra
Collapse
X
-
EB, Tatra
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Pilem i musze przyznać ze smakiem Tatra sie co nie co poprawiła. Jednak wciąz slabe w smaku niby delikatna goryczke czuc i alkohol nie uderza do glowy. To jednak jest to piwo ktore w dalszym ciagu mnie nie przekonuje, kupie innym razem i znow zmienie pewnie zdanie, bo trafi sie gorsza partia. Mimo wszystko na podkarpaciu cieszy sie wciąz najwieksza popularnoscia...niestetyTylko moje piwo mnie rozumie...
-
-
Na Podkarpacie wożą z Elblaga? To Leżajsk juz Tatry nie warzy?Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gambrinus Wyświetlenie odpowiedziNa Podkarpacie wożą z Elblaga? To Leżajsk juz Tatry nie warzy?
Mnie tam wcale nie zdziwi jak nie dlugo Zywiec zamknie browar Lezajsk, a produkcje Lezajska przeniesie do Brzeska tak jak to zrobili z piwem Podkarpackim.Last edited by chris1985; 2012-06-11, 09:24.Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Chyba się koledze coś pomyliło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziChyba się koledze coś pomyliło
Być moze, ale Zywiec to już nie raz pokazal swoje przekrety.Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziAle Brzesko to nie GŻ.Last edited by chris1985; 2012-06-11, 10:05.Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gambrinus Wyświetlenie odpowiedziNa Podkarpacie wożą z Elblaga? To Leżajsk juz Tatry nie warzy?
Comment
-
-
Taterka z kodem E
Zawartość alkoholu 5.6%
Piana - spora potem została pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - jasny złoty.
Aromat - estry owocowe.
Smak - słodkawe, słodka owocowość lagerowa przykrywająca lekką zbożowość, mała goryczka.
Słabe i słodkie
...kukurydza, jęczmień niesłodowany i syrop glukozowy.
Comment
-
Comment