Brasseries du Maroc Casablanca, Crown

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Brasseries du Maroc Casablanca, Crown

bezalkoholowe piwo bazowane na ekstrakcie słodowym dostępne tylko w puszce (byc może i butelkach ale takich nie widziałem)
    Alk 0.0%, koloru ani piany niestety nie opiszę gdyz pite z puszki. Smak jak dla mnie dość ohydny, woda o posmaku ekstraktu słodowego w bardzo małej ilości, zbyt duża ilość gazu skutkowała ostrym smakiem oraz bardzo niesmacznym odbijaniem. Radzę omijać ten produkt z daleka.
    Cena ok 1 euro.
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• darekd
    Société des Brasseries du Maroc (SBM) Casablanca, Doble Malta
    darekd
    Ten sam browar co używany wcześniej termin Brasseries du Maroc Casablanca, ale teraz na opakowaniu skrót SBM - Casablanca (część grupy Groupe Des Boissons du Maroc związanej z Heinekenem).

Mocne piwo - 7,4% alk. produkowane dla hiszpańskiej sieci Mercadona.

W składzie...
    2022-10-20, 23:29
  • pebejot
    USA, Nowy Jork, 12 Vandam St, Torch & Crown Brewing Company
    pebejot
    Browar restauracyjny na Manhattanie, otwarty w 2019 roku, zlokalizowany jest przy stacji metra Spring Street linii A, C i E.

Wnętrze wita wielką salą wykończoną czerwoną cegłą i betonowym.
    W suficie goła instalacja wentylacji, wszystko pomalowane na biało (moda Europejska...
    2022-03-07, 11:23
  • kloss
    Brasseries du Maroc Casablanca, Casablanca Beer
    kloss
    Objętość 0,33,alkohol 5%.Nabyte na festiwalu piw w Berlinie.Piana dość gęsta,choć niezbyt obfita.Barwa cytrynowo-złocista.W smaku niewielka chociaż wyrażna goryczka walczy o dominację z lekko sztuczną kwaskowatością.Te dwa smaki przenikają się i uzupełniają tworząc w sumie niestety...
    2003-10-29, 23:38
  • toto
    Brasseries du Maroc Tanger, Casablanca Beer
    toto
    Etykieta bardzo podobna do tych zamieszczonych powyżej, ale z wyraźnym zaznaczeniem, że warzone w miejscowości Tanger. Nazwa dalej "Casablanca Beer".
    Kolor: jasna słomka
    Piana: obfita, biała, ale szybko tworzą się duże bąble i opada do kilkumilimetrowego dywanika. Zostawia...
    2008-10-02, 14:16
  • becik
    Brasseries du Maroc Casablanca, 33 Export
    becik
    Dostępne tylko w puszkach i butelce. W butelce spotkałem tylko jeden raz na lotnisku w cenie 3,50 euro za butelkę, puszka w sklepie ok 1 euro.
    Butelka brązowa. Znów pite tylko z niej więc koloru do końca i piany opisać nie mogę ale było kolejnym z lepszych marokańskich piw.
    ...
    2005-06-07, 16:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...