Uganda, Senator Extra

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kloss
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 2526

Uganda, Senator Extra

Butelka 0,5 , alkohol 6%.
    Piana niezbyt obfita i nietrwała.
    Barwa złocista.
    W smaku po prostu skisłe, jakby było zepsute, ale nie ma żadnych objawów zepsucia - braknajmniejszego śladu zmętnienia, osadu, czy opalizacji. Data przydatności to jesscze ponad 2 miesiące. Kwas po prostu wykręca usta. Ten smak tak mi zapadł w pamięć, że bałem się je kupić po raz drugi dla weryfikacji wrażeń, bo drugiej butelki tego kwasiora bym po prostu nie zdzierżył.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• darekd
    Ovipistán, Senátor
    darekd
    Rzemieślniczy browarek położony ok 20 km na wschód od Hradca Kralove.

O browarze pisał Heckler:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ovipist%C3%A1n

Piwo dolnej fermentacji, wędzony, jasny, żytnie leżak (lager).

12% ekstr.,
    5% alk.
    ...
    2021-06-15, 00:24
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 21:57
  • heckler
    Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
    heckler
    Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
    2023-08-25, 07:29
  • heckler
    Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
    heckler
    Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
    Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
    ...
    2023-05-16, 15:37
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...