FEMSA, Palma Louca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

FEMSA, Palma Louca

Butelka 0,355 litra, alkohol 4,5 %, eks. brak, kapsel odkręcany dedykowany piwu
    Kolor - złocisty, klarowny
    Piana - drobna, średnio wysoka i średnio trwała
    Zapach - słodowo-kwiatkowy
    Gaz - sporo, przegazowane
    Smak - lekko słodowo-owocowe, kapeczka chmielu, lekko słodkie, bardzo leciutka goryczka
    Tylko na plaży i raczej w Brazylii

W moim "zbiorze" piw zagr. nr 3166 - moje 1590 nowe piwo na forum
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
  • sibarh
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2005.01
    • 10387

Piwo:
    Attached Files
    2800 nowe piwa opisałem na forum
    Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
    Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Czechy, Mikulov, Na Hradbách 1590/70, Bug'n'brew
      ART
      Niechno mi ktoś potwierdzi że tu się warzy. Wpadliśmy przed zamknięciem na szybkie piwo z końcem lipca i nie było okazji zerknąć na instalację ani porozmawiać. .

Fajny klimatyczny ogródek i niewielkie wnętrza starej chałupy. piliśmy dobre jasne i ciemne, jednak dzień później...
      2023-09-17, 11:32
    • Warzywo
      Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
      Warzywo
      Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
      Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
      2020-02-03, 10:25
    • kaczka116
      Cztery Ściany, Palma
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-08-18, 19:47
    • pebejot
      Czechy, Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
      pebejot
      Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
      Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
      2024-12-31, 11:40
    • pebejot
      Węgry, Budapest, Lázár u. 4, Parabolic Lázárus Brewery
      pebejot
      I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
      Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
      Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić.
      ...
      2022-04-13, 10:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...