Niezbyt ciekawe peruwiańskie piwo, ładna butelka i nic więcej. Pite raz z butelki w hotelu w Limie nie miałem specjalnej ochoty powtarzać nie jest to zresztą jakieś szczególnie popularne tam piwo ani tanie ani dobre.
Ajeper S.A., Tres Cruces
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...-
Channel: Czechy
-
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kolejne piwo ze serii specjalnej znanego browaru z Górnej Frankonii (Schwarzbier)
Ekstr. 12%
Alk. 5,3%
Chmiele: Spalter Perle, Herkules
https://www.brauerei-kundmueller.de/...erer-schwarzla
Aromat - słodowy, czekolada,...-
Channel: Niemcy
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment