Molson, Molson Dry

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Regent
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.10
    • 512

Molson, Molson Dry

Po nalaniu, piana dość długo utrzymuje się. Zapach lekko owocowy, delikatnie gazowane, smak urozmaicony połączenie goryczki z elementami słodkości, świetnie wyważone proporcje smakowe. Kolor jasno złoty.Zaw. alk. 5,5%. Moja ocena za smak 5. Miłe zaskoczenia.
    Attached Files
    Mniej alkoholu w piwach !!!
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
  • jarex
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.06
    • 27

byłem w Edmonton kilka lat emu..i te wszystkie piwa lokalne dla mnie osobiście to są sikacze...no import..to swoją drogą.. ale MOLSON CANEDIAN.to prawie jak MIller..MIller musi odejść no te ich buteleczki albo puszki 0,33l ..dla bab...

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
      La Sagra (Molson Coors), Blue Moon Mango Wheat
      Javox
      Zakupiona butelka w Anglii... wypita i potem czytam drobne druczki... Hiszpania, uwarzone w La Sagra Brew.

Alko 5,4% i IBU wg pierwowzoru amerykańskiego było 19 i tyle też może być w wersji hiszpańskiej.

Piana - na początku więcej potem pełna warstewka.
      Lacing...
      2021-01-13, 01:50
    • Javox
      Coors, Staropramen
      Javox
      Kończy się Staropramen z Pragi na wyspach.
      Dziś zakupiłem czteropak wyprodukowany przez Molson Coors w Burton-on-Trent.

Alko 5%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
      Lacing - trochę było.
      Gaz - średni.
      Barwa - złoto.
      Aromat...
      2024-08-09, 22:17
    • bastion
      Ukraina, Lwów, Płoszcza Rynok 36, 36 PO.
      bastion
      To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...
      2021-12-06, 21:17
    • dadek
      Chorwacja, Dugi Rat, Mrta 22, Pivovara Barilo
      dadek
      O tym browarku dowiedzieliśmy się od chłopaków z Tab B. Powiedzieli, że to ich przyjaciele czego dowodem jest stała obecność na kranie w browarze Tap B jednego z piw z Barilo. Oczywiście nie omieszkaliśmy wybrać się do miejscowości Dugi Rat by zobaczyć wszystko na własne oczy, co uczyniliśmy...
      2021-10-06, 21:59
    • John23
      Molson Canadian - gdzie znaleźć w Polsce?
      John23
      Witam!

Poszukuję sklepu w Polsce, w którym mógłbym zakupić kanadyjskie piwo Molson Canadian. Czy ktoś z szanownych forumowiczy kojarzy może takowe miejsce? Konkretna lokalizacja nie ma znaczenia, szukam sklepu po prostu gdziekolwiek w Polsce

Pozdrawiam
      John
      2015-10-30, 21:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...