Hatuey-Cerveza clara.350ml.4,8%vol.Chyba dość rzadkie bo trafiłem tylko w jednej knajpie w Hawanie w przeciwienstwie do wszechobecnego Cristala.Bardzo sympatyczne,zrównoważone w smaku,o wyrazistej goryczce,dość dobrze zgazowane.Koloru i piany nie mogę ocenić bo piłem z butelki.
Guido Perez Habana, Hatuey
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
-
Channel: Włochy
2022-10-21, 14:34 -
-
Wizyta tam, to wynik takiego śledztwa w sprawie browaru BeerMood, który jak ktoś zasygnalizował zakończył swoją działalność.
Jednak później dowiedziałem się, że BeerMood działa, ale na innym adresie. Dlatego też tam pojechałem będąc w Odessie.
Dotarcie na miejsce, mimo...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Pierwszy browar restauracyjny w Łucku zaczął swoją działalność w 2013 roku. Mieści się przy jednej z głównych ulic w centrum i jest z niego bardzo blisko do browaru Zemana. Jest to projekt sfinansowany przez miejscowych ludzi będących na politycznym piedestale. Udział polityki i biznesu...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Pub położony w Hali Pomp zabytkowej Kopalni "Guido" w Zabrzu.
Miejsce ciekawe z dwóch powodów, po pierwsze, położone jest na poziomie 320, czyli 320 metrów pod ziemią. Można dostać się tam tylko windą, sorka- szolą.
Po drugie, (chyba) tylko tam można kupić/skosztować...-
Channel: Śląskie
-
-
Jak ja lubię polską prowincję...
Niedawno założony lokal w małej miejscowości pozbawionej niegdyś praw miejskich.
W menu charakterystyczne dania polskiej kuchni regionalnej czyli pizza i kebab.
Za to niepodzianka, za barem widzę chyba sześć różnych butelek z piwami...-
Channel: Lubelskie
-
- Loading...
- Koniec listy.