Guido Perez Habana, Hatuey

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kloss
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 2526

Guido Perez Habana, Hatuey

Hatuey-Cerveza clara.350ml.4,8%vol.Chyba dość rzadkie bo trafiłem tylko w jednej knajpie w Hawanie w przeciwienstwie do wszechobecnego Cristala.Bardzo sympatyczne,zrównoważone w smaku,o wyrazistej goryczce,dość dobrze zgazowane.Koloru i piany nie mogę ocenić bo piłem z butelki.

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Włochy, Mediolan, Camillo Golgi 60, Birrificio Lambrate
    e-prezes
    Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
    2022-10-21, 14:34
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Babelja 34, Lanżeron Brewery. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Wizyta tam, to wynik takiego śledztwa w sprawie browaru BeerMood, który jak ktoś zasygnalizował zakończył swoją działalność.
    Jednak później dowiedziałem się, że BeerMood działa, ale na innym adresie. Dlatego też tam pojechałem będąc w Odessie.
    Dotarcie na miejsce, mimo...
    2022-06-06, 20:46
  • bastion
    Ukraina, Łuck, Winniczenka 4, Brovarnia Karabas Barabas.
    bastion
    Pierwszy browar restauracyjny w Łucku zaczął swoją działalność w 2013 roku. Mieści się przy jednej z głównych ulic w centrum i jest z niego bardzo blisko do browaru Zemana. Jest to projekt sfinansowany przez miejscowych ludzi będących na politycznym piedestale. Udział polityki i biznesu...
    2021-11-02, 21:55
  • Pancernik
    Zabrze, 3 Maja 93, Kopalnia "Guido", Poziom 320
    Pancernik
    Pub położony w Hali Pomp zabytkowej Kopalni "Guido" w Zabrzu.
    Miejsce ciekawe z dwóch powodów, po pierwsze, położone jest na poziomie 320, czyli 320 metrów pod ziemią. Można dostać się tam tylko windą, sorka - szolą.
    Po drugie, (chyba) tylko tam można kupić/skosztować...
    2015-09-24, 12:39
  • Prusak
    Chodel, Rynek 2, Pizza Rynek
    Prusak
    Jak ja lubię polską prowincję...
    Niedawno założony lokal w małej miejscowości pozbawionej niegdyś praw miejskich.
    W menu charakterystyczne dania polskiej kuchni regionalnej czyli pizza i kebab.
    Za to niepodzianka, za barem widzę chyba sześć różnych butelek z piwami...
    2020-08-07, 21:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...