DuClaw, Repent

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Latarnik
    Premium Lamplighter
    🥛🥛🥛🥛
    • 2004.06
    • 5035

DuClaw, Repent

Butelka 650ml
    Plato 31
    Alk. 14,6%
    IBU 28
    Cena $10.18
    Chmielone: Hallertau i Magnum.
    Piane ciezko wywolac, ale powstaly kozuszek jest dosc trwaly.
    W smaku gesty, slabo wysycony i ulepkowaty syrop.
    Dominuje slodycz suszonych owocow, ziola i karmel, nieco goryczki pojawia sie dopiero na finiszu.
    Alkohol doskonale ukryty.
    Smaczne.
    Attached Files
    5470 kapsli z wypitych piw
    874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
    "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
    https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
    Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
    https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Stołeczna
    Ahumba
    2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
    wczoraj, 09:58
  • dadek
    Jičín, Hradecká 519, Minipivovar Jičín
    dadek
    Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
    2025-01-10, 00:48
  • Serokomlak
    Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
    Serokomlak
    Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
    Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
    2024-11-03, 01:56
  • bastion
    Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
    bastion
    Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
    2024-07-17, 20:30
  • dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...