Lakefront, My Turn #4 - Chad Barley Wine Style Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Latarnik
    Premium Lamplighter
    🥛🥛🥛🥛
    • 2004.06
    • 5035

Lakefront, My Turn #4 - Chad Barley Wine Style Ale

Uwarzenie czwartego piwa z serii pracowniczej nadzorowal Chad, ktory w browarze dba o czystosc przesylu, filtracji i kontroli jakosci piwa.
    Butelka 650ml
    Plato 25
    Alk. 12,5%
    IBU 74
    Cena $5.99
    Piane dosc ciezko wywolac, ale ladnie oblepia szklo.
    W smaku gesty syrop, slodowosc, rodzynki, estry owocowe i przyjemna goryczka.
    Alkohol delikatnie grzeje.
    Calkiem niezle.
    Attached Files
    5470 kapsli z wypitych piw
    874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
    "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
    https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
    Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
    https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Wąsosz, [Kraft Daily] Boxky Chad
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-01-25, 17:12
  • Portomordo0203
    [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
    Portomordo0203
    Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
    2024-07-30, 12:15
  • pietrus96
    Osad w butelkach
    pietrus96
    Cześć,
    dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
    2024-01-13, 20:24
  • pebejot
    Szwajcaria, Zürich, Grüngasse 7, BIERlab
    pebejot
    W 2019 roku w centrum Zürichu otworzył się mały minibrowar, oferujący całkiem przyzwoity piwny asortyment.
    Minibrowar znajduje się w narożnej kamienicy na jednej z bocznych spokojnych uliczek w odległości 1,5 km od głównego dworca kolejowego.
    Wnętrze tworzy jedno małe pomieszczenie,...
    2023-09-02, 16:54
  • Latarnik
    Lakefront, My Turn #1 - Dan Baltic Porter
    Latarnik
    Dyrektor browaru Lakefront doszedl do wniosku, ze skoro wszyscy pracownicy bioracy udzial w produkcji sa czescia piwa to kazdy z nich bedzie mogl uwarzyc swoje wlasne piwo.
    Pierwszym jest tytulowy Dan.
    Dan jest managerem, ktory w browarze zajmuje sie podatkami i odpowiada za dystrybucje...
    2012-02-11, 16:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...