Minhas, Shergill IPA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Minhas, Shergill IPA

Butelka 330 ml, alk. 5%, kapsel zwykły.
    Przyjemna goryczka z lekko owocową nutą. Barwy i piany nie opiszę, miałem możliwość jedynie wypicia z butelki. Zakupione w Meksyku, w małym sklepiku spożywczym w centrum Cancun (wersja importowana). Na tle meksykańskich produktów smakowało jak napój bogów.
    Attached Files
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Sady, [Moczybroda] Nektar Bogów
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-02-23, 09:34
  • pirackamuza
    Minhas, Bad Hare Amber Ale
    pirackamuza
    Butelka 330 ml, alk. 5,5%, kapsel zwykły
    Smaczne, karmelowo-goryczkowe sezonowe (według napisu na etykiecie) piwo z Wisconsin. Barwy i piany nie opiszę, miałem możliwość jedynie wypicia z butelki. Zakupione w Meksyku, w małym sklepiku spożywczym w centrum Cancun (wersja importowana)....
    2014-05-04, 10:19
  • darekd
    Wacken, Beer of the Gods - Baldur
    darekd
    Działający od 2016 r. kraftowy browar w Wacken (Szlezwik-Holsztyn).

Jak na północny region przystało to piwo marcowe określono jako Nordic Märzen.

Chyba wszystkie ich piwa dodatkowo opatrzone hasłem Beer of the Gods, a że nawiązują do stylistyki wikingów, to trochę...
    2022-04-04, 22:12
  • heckler
    Nemcice Nad Hanou, Masarykova 665, Pivovar Němčice
    heckler
    Uff...w końcu granice otwarli i dla śląska. Nie czekając, aż znowu je zamkną 04.07 ruszyliśmy podbijać czeskie browarki. Tym razem wybór padł na browar w miejscowości Němčice nad Hanou. Browar powstał już na jesieni 2019 roku, ale właściciele nie mieli wymaganych pozwoleń i na początku...
    2020-07-07, 15:24
  • dadek
    Dubňany, Nádražní 7, Řemeslný Minipivovar Dubňák / Restaurace U Kače
    dadek
    Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
    2020-02-26, 21:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...