Minhas, Bad Hare Amber Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Minhas, Bad Hare Amber Ale

Butelka 330 ml, alk. 5,5%, kapsel zwykły
    Smaczne, karmelowo-goryczkowe sezonowe (według napisu na etykiecie) piwo z Wisconsin. Barwy i piany nie opiszę, miałem możliwość jedynie wypicia z butelki. Zakupione w Meksyku, w małym sklepiku spożywczym w centrum Cancun (wersja importowana). Na tle meksykańskich produktów smakowało jak napój bogów.
    Attached Files
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Sady, [Moczybroda] Nektar Bogów
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-02-23, 09:34
  • pirackamuza
    Minhas, Shergill IPA
    pirackamuza
    Butelka 330 ml, alk. 5%, kapsel zwykły.
    Przyjemna goryczka z lekko owocową nutą. Barwy i piany nie opiszę, miałem możliwość jedynie wypicia z butelki. Zakupione w Meksyku, w małym sklepiku spożywczym w centrum Cancun (wersja importowana). Na tle meksykańskich produktów smakowało...
    2014-05-04, 10:15
  • darekd
    Wacken, Beer of the Gods - Baldur
    darekd
    Działający od 2016 r. kraftowy browar w Wacken (Szlezwik-Holsztyn).

Jak na północny region przystało to piwo marcowe określono jako Nordic Märzen.

Chyba wszystkie ich piwa dodatkowo opatrzone hasłem Beer of the Gods, a że nawiązują do stylistyki wikingów, to trochę...
    2022-04-04, 22:12
  • pebejot
    Meksyk, Guadalajara, Lope de Vega 127, Cervecería La Blanca
    pebejot
    Minibrowar powstał w 2015 roku. Założyła go Niemka, pochodząca z Bawarii Pani Petra, na stałe mieszkająca w Meksyku. Z Niemiec pochodzi też chmiel i słód używany do produkcji piwa.
    Mikrus znajduje się w biznesowym centrum miasta na jednej z bocznych, jednokierunkowych uliczek.
    ...
    2018-12-03, 21:01
  • lzkamil
    Bath Ales, Rare Hare
    lzkamil
    Pare dni temu przejezdzalem rowerem przez Webbs Heath kolo Bridge Yate (pare kilosow na wsch. od Bristolu) gdzie jak pisalem znajduje sie mikrobrowar Bath Ales. Browar jest znakomicie zakonspirowany, schowany gdzies w tylnych podworzach wsi, musialem spytac miejscowych jak go znalezc. Jest to maly domek,...
    2003-05-08, 16:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...