Boston Beer, Samuel Adams Boston Lager

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Snus
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.03
    • 128

Przyjemny zapach. Mocno chmielowe. Pobudza apetyt.
    Do piwka zamiast papieroska - www.snus.pl

Comment

• Aleksandros
      Porucznik Browarny Tester
      • 2011.05
      • 352

Kolor: Pomarańczowy wpadający w miedziany, czy jak kto woli bursztynowy. Piwo jest klarowne. 5
      Piana: Średniowysoka, drobnopęcherzykowa, średniotrwała. Zostawia ślady na szklance. 4
      Zapach: Intensywny, czuć słód i żywiczno-cytrusowy zapach amerykańskich chmieli. 5
      Smak: Dobrze zbalansowanie, może nieco zbyt wytrawne. Przyjmna, dość mocna grejpfrutowo-trawiasta goryczka. Przydałoby się trochę więcej ciała. 4
      Wysycenie: Średnie. Odpowiednie. 5
      Opakowanie: Brązowa butelka 355 ml, całkiem estetyczna etykietka, kapsel z nazwą piwa. Brakuje mi tylko informacji o samym piwie. 4
      Uwagi: Przyjemne piwo. Pewnie sprawdza się jako tzw. sesyjne, ale ze względu na cenę raczej nie w Europie.

Comment

• chechaouen
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2011.01
        • 1180

Kolor klarowny pomaranczowo-bursztynowy. Piana duza i to bardzo ale moze dlatego ze lane w pubie. Zapach slodowy i tu mile zaskoczenie bo ozywaja sie wyrazne zywiczno-grejprutowe nuty znane z AIPA. Nie sa one bardzo intensywne ale czuc je wyraznie. W smaku glownei srrdnio gleboka goryczka ktora tak jak w zapachu podbita jest klimacikami znanymi z AIPA. Jest w oddali delikatna sosnowa zywica' odzywa sie tez cichutko grejpfrut. I te aromaty amerykanskich chmieli podnosza przyjemnosc konsumpcji. Nie spodziewalem sie za duzo, ale spore zaskoczenie pozytywne w sumie

Comment

• sibarh
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2005.01
          • 10387

Aktualne foto:
          Attached Files
          2800 nowe piwa opisałem na forum
          Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
          Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Przetwarzanie...
          X