HeartLand, Old Red Nose Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • swerd
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.04
    • 39

HeartLand, Old Red Nose Ale

kolejny szturm na Heartland brewery. tym razem z koleżanką która od początku marudziła że chce coronę. na szczeście dała się

ja wziałem Old red Nose Ale- sezonowy produkt

kolor ciemno bursztynowy, przechodzący w brąz
    piana wyraźna, utrzymyjaca się do końca spożywania piwa
    smak słodko gorzki z nutką imbiru, ale nie na tyle żeby powiedziec ze nie ma w nim goryczki
    bąbelków mało. to już chyba rutyna w USA
    zapach bardzo przyjemny , nutka imbiru i pomarańczy kłóci się z czymś gorzkim
    ogólnie barszo milutkie piwo

takie wypiłem 2 po 23 uncje i jeszcze do tego black bavarian lager. ale tego drugiego nie oceniam, gdyż moje kubki smakowe mniej juz działały
    cena za 23 uncje 7.50+1$

mieszkającym w NY bardzo polecam lokal 127W 43st, przy times square

Click image for larger version

Name:	DSCN5942.JPG
Views:	1
Size:	18,7 KB
ID:	2076521
    z importowanych piw najchętniej TYSKIE

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Słowacja, Koszyce, Zbrojnicna 2, Red Nose Pub
    e-prezes
    W sumie największy wybór piw - 26 kranów. Niemniej wystrój taki sobie. Wchodzimy przez ogródek, gdzie jest kilka szerokich stołów a w środku salka z dziwnie usytuowanym barem. Zapewne to jak w Corvus tylko na lato - wejście przez ogródek. Strefa dla palących razem, więc mało komfortowo....
    2019-09-08, 16:54
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 14:02
  • ART
    Nepo, Crazy Lines #58 Elani
    ART
    jeden z miliona Nepowych wypustów. Wziąłęm bo chciałem sprawdzić jak się sprawdził chmiel Elani w tym single hopie.

Hazy Double IPA, 7.1 abv, 18 ekstr,

skład podany: Słód jęczmienny, pszeniczny, owisany i płatki pszenne, owsiane. Na ecie klasyczne niemal już bohomazy.
    2024-12-07, 18:12
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • e-prezes
    ?, [Brooklyn Brewery] The Stonewall Inn IPA
    e-prezes
    Z dopiskiem Session IPA..

Butelka 330 z firmowym BB kapslem. 4,6 alko. Pewnie więcej na kontretykiecie , ale okularów nie wziąłem

Już po otwarciu czuć aromat chmieli. Tak czy inaczej pachnie zacnie. W smaku jednak mocno łagodne. Ciężko tu wyczuć jakieś estry świadczące...
    2024-10-19, 22:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...