Mały browar rzemieślniczy z miejscowości Placentia, Orange County w Kalifornii, którego nazwa powstała z połączenia słów browar i nazwiska właścicieli Rue.
Ten niefiltrowany, dojrzewający w butelce, warzony sezonowo, latem, belgijski tripel, uwarzony został z dodatkiem ryżu i tajskiej bazylii.
Ma 8,1% alkoholu i 25 IBU, butelka 750ml.
Kolor bursztynu, piękna czapa piany, rosła ponad brzeg szklanki przy dolewaniu.
Bogaty aromat słodowo-ziołowy. W smaku owocowe, delikatny posmak drożdży i przypraw, wyraźna goryczka. Alkohol niewyczuwalny choć odczuwalny
Lekko się pije, ale zostawia pustkę na języku, to "zasługa" ryżu.
W sumie smaczne.
Ten niefiltrowany, dojrzewający w butelce, warzony sezonowo, latem, belgijski tripel, uwarzony został z dodatkiem ryżu i tajskiej bazylii.
Ma 8,1% alkoholu i 25 IBU, butelka 750ml.
Kolor bursztynu, piękna czapa piany, rosła ponad brzeg szklanki przy dolewaniu.
Bogaty aromat słodowo-ziołowy. W smaku owocowe, delikatny posmak drożdży i przypraw, wyraźna goryczka. Alkohol niewyczuwalny choć odczuwalny
Lekko się pije, ale zostawia pustkę na języku, to "zasługa" ryżu.
W sumie smaczne.
Comment