New Holland, The Poet

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bury_wilk
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 2655

New Holland, The Poet

New Holland - the Poet - oatmeal stout alc 5.2
    Kupione we względnie niewielkim sklepie w okolicy Silver Lake w stanie Michigan. Wybierałem z pośród wielu piw i o żadnym nie miałem pojęcia ; przyznam, że przyciągnęła mnie etykieta. Bardzo lubię "Kruka" Poego (nawiązanie wydaje mi się oczywiste, chyba, że mam jakieś przegięcie ), więc nie zastanawiałem się nawet chwili.
    A w smaku bardzo ciekawe, z wieloma posmakami, moja lepsza połowa doszukała się nawet suszonych śliwek. In minus, że piana szybko wróciła za Wielką Wodę, ale reszta super. Żałuję, że wziąłem tylko jedno.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez bury_wilk; 2012-01-02, 20:03.
    Lubię kiedy się zieleni
    Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
    e-prezes
    O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
    2019-06-29, 18:29
  • bastion
    Ukraina, Kropivnicki, Velika Perspektivna 29/35, Pub Dudliar.
    bastion
    Lokal firmowy browaru Dudliar zlokalizowany jest w samym centrum miasta co czyni go miejscem bardzo atrakcyjnym i mocno frekwentowanym. W upalny dzień w którym tam przyjechałem ogródek piwny był wypełniony po brzegi, nie było miejsca i trzeba było iść do wewnątrz. Ale generalnie nie ma tego...
    2022-01-11, 22:30
  • e-prezes
    Litwa, Wilno, Traku 4, Alaus Biblioteka
    e-prezes
    Lokal nie nowy, ale w sumie nie wiem czemu nie znalazł uznania odwiedzających z b.biz. W lutym nie miałem zbyt wiele czasu by do niego dotrzeć...

Knajpka znajduje się na piętrze, na które wchodzi się po schodach. Tam duża sala z tytułowymi bibliotecznymi regałami na których...
    2019-09-30, 19:32
  • MarcinKa
    Tajlandia, Bangkok, Rama 2 Road 129/9 moo 6, Holland Beer
    MarcinKa
    Pełny adres: 129/9 moo 6 Rama 2 Road, Bangkhuntian, Bangkok 10150. W tytule zamieściłem skróconą wersję adresu, być może błędnie bo adresy mają jakieś pokręcone. Browar znajduje się dość daleko od centrum, w takich już peryferyjnych dzielnicach. Najprościej dojechać tam taksówką,...
    2010-05-30, 22:38
  • iommi
    Bavaria, Holland Beer/Hollandia
    iommi
    Bavaria Holland Beer (5 %), nabyte w Auchan. Cena - 4,50 zł za butelkę 0,66.
    Lekkie i niepienne. Jak dla mnie, zbyt lekkie (kłopoty z określeniem smaku, nie mówiąc już o posmaku) i niepienne. Uwaga! Smakowało mojej żonie, więc chyba to jest target Bavarii .

Tego samego...
    2003-09-07, 11:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...