Fort Collins, Hellesbock

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Martynika, Fort-de-France, Cinéma Madiana, Le Deck
    pebejot
    Kolejny browar, tym razem restauracyjny odwiedziłem na Martynice, jednej z większych wysp Małych Antyli, będącej terytorium zamorskim Francji.
    Browar nazywa się Kalinago i ma swoją siedzibę w restauracji Le Deck, działającej w budynku multikina "Madiana" w stolicy wyspy - Fort-de-France....
    2023-04-08, 21:40
  • darekd
    Nestville, Pale Lager 12%
    darekd
    Piwo spod Lubowli (Stará Ľubovňa) na Spiszu, a całym tym miejscu, gdzie jest warzone więcej tutaj:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...tville-taberna

W składzie m.in. wędzony słód...
    2024-11-23, 00:18
  • Prusak
    Lemke, Helles
    Prusak
    Alk. 4, 9 %
    E: 11, 9
    Piwo o barwie średnogłębokiej, leciuteńko przymglone.
    Piana grubopęcherzykowa, opadająca nie do obrączki tylko do utrzymującego się dość długo kożuszka, są regularne obrączki na opróżnianym szkle.
    Wysycenie średnie.
    Zapach świeżo...
    2024-09-16, 14:32
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 02:28
  • Prusak
    Brokreacja, Bro lager
    Prusak
    Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Pisownia nazwy taka ponieważ na puszce Bro widnieje oddzielnie, ale bez kreski.
    A: 4, 5% obj.
    E: brak
    Jak na niefiltrowane tylko lekkie, ledwo dostrzegalne przymglenie jasnożółtej tonacji.
    W zapachu nuty ziołowo-chmielowe.
    PIana...
    2025-01-04, 18:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...